preskoči na sadržaj
Prezentacije i snimke predavanja

Ovdje se mogu preuzeti prezentacije korištene na konferenciji.

 

Ovdje se mogu vidjeti snimke predavanja.

Kako uspješno uvesti IKT u školu?

U ovoj radionici predstavljena su dva primjera integracije tehnologije u školu iz perspektive ravnatelja te dva primjera iz perspektive nastavnika. Ravnatelji  su predstavili na koji se način njihova škola nosi s novim tehnologijama i njihovom implementacijom u svakodnevni rad škole. Uz samu nabavu i održavanje opreme, poseban naglasak stavili su na neophodnost stručnog usavršavanja nastavnika kako bi se mogla očekivati adekvatna uporaba IKT-a u nastavi kao i pozitivan stav kolektiva prema uvođenju promjenama. Nastavnici su predstavili svoj primjer dob. Na kraju su sudionici imali priliku podijeliti vlastita slična iskustva.

Ova radionica refleksije organizirala se u suradnji projekata: Open Discovery Space, Inspiring Science Education i Scientix koji se financiraju iz EU.

Autori: Aleksandra Mudrinić Ribić, Maja Quien, CARNet; Snježana Fištrović, OŠ Generalski stol; Fredi Glavan, OŠ "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija; Andrea Haramustek, Zdenko Kobeščak, OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički 

preskoči na navigaciju