Važna obavijest: EU digitalne COVID potvrde i testiranje

Objavljeno

Za sudjelovanje na ovogodišnjoj CARNET-ovoj konferenciji za korisnike u Šibeniku i korištenje prijevoza u organizaciji CARNET-a svi sudionici moraju posjedovati važeću EU digitalnu COVID potvrdu – u papirnatom obliku ili pohranjenu na svom pametnom telefonu.

Oni koji EU digitalnu COVID potvrdu ostvaruju na temelju negativnog PCR ili antigenskog testa izdanog od nadležne zdravstvene ustanove trebaju se testirati prije dolaska na konferenciju, odnosno prije registracije na konferenciju ili ulaska u autobus, ako putuju organiziranim prijevozom.

Ponavljamo kako su svi sudionici obvezni posjedovati važeću EU digitalnu COVID potvrdu cijelo vrijeme trajanja konferencijePotvrdu o preboljenju koju izdaju liječnici nismo u mogućnosti prihvatiti kao zamjenu za EU digitalnu COVID potvrdu, a u skladu s trenutno važećim pravilima o okupljanjima Stožera civilne zaštite RH.

Testiranje u Konvencijskom centru Šibenik bit će omogućeno od srijede, 27. listopada od 8:30 do 9:30. U utorak, 26. listopada neće se provoditi testiranje na lokaciji.

Testiranje će se provoditi i u četvrtak, 28. listopada od 8 do 9:30, dok će se u petak, 29. listopada testiranje moći obaviti od 8 do 10 sati. Cijena testa je 150 kuna.

Kako biste pristupili testiranju obvezno je najaviti se jedan dan ranije na registracijskom desku osobnim dolaskom.

Više informacija pronađite na stranici Obavijest o COVID-19 uvjetima sudjelovanja. Odgovore na često postavljena pitanja o EU digitalnoj covid potvrdi možete naći na stranici EU digitalna COVID potvrda.