Događanja

PUB kviz

Svi ljubitelji kvizova doći će na svoje jer smo i ove godine organizirali Pub kviz. Svoje će znanje kvizaši moći pokazati u četvrtak, 28. listopada s početkom u 21 sat u Event Roomu u hotelu Jure. Svi sudionici konferencije koji se prijave za sudjelovanje na kvizu bit će nasumičnim odabirom pridruženi jednoj od četveročlanih natjecateljskih ekipa.

I ove godine kviz će voditi Morana Zibar, strastvena kvizašica i lovkinja iz Potjere. Dinamičan, zabavan, a nadamo se i poučan, kviz obuhvaća širok raspon tema iz opće kulture s malim naglaskom na IT. Pitanja neće biti mučenje jer cilj je prije svega razonoda. Okupite ekipu i pokažite što znate, a najbolji će biti i nagrađeni.

Svi zainteresirani koji u kvizu ne sudjeluju kao natjecatelji, mogu biti dio publike (ako su se prethodno prijavili) i natjecati se izvan konkurencije jer će im također biti omogućen materijal (papir, olovke).

Tjelesni i zdravstveni odgoj

Za sudionike konferencije organiziramo nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja, svakog jutra od 7 do 8 sati, za razbuđivanje i dobro zdravlje. Sudionici koji su se kroz prijavni obrazac prijavili za sat tjelesne i zdravstvene kulture imaju priliku trčati predivnim okolišem pod stručnim vodstvom nastavnika. Grupa se okuplja ispred glavnog ulaza hotela Ivan. Razgibavanje, trčanje i istezanje nakon trčanja uz profesionalne nastavnike prilagođeno je svim skupinama.

CARNET-ov znanstveno-zabavni šator

U sklopu konferencije, uz niz različitih događanja, na samom ulazu u hotel bit će postavljen CARNET-ov znanstveno-zabavni šator.

Sudionici će u pauzama za kavu u šatoru moći odigrati Kahoot kviz i tako provjeriti svoje znanje o CARNET uslugama i projektima, a najsnalažljivije ćemo nagraditi vrijednim nagradama.

Pozivamo vas da posjetite CARNET-ov znanstveni šator i otkrijete ostala iznenađenja koja smo za vas pripremili.