Online platforma – prijavnica

Za sve vas koji niste u mogućnosti družiti se uživo s nama u Šibeniku osigurali smo online konferencijsku platformu – Hopin. Kako biste pristupili Hopinu ispunite prijavnicu koja se nalazi niže na stranici.

Dan prije početka konferencije na vašu e-adresu koju ste upisali u prijavnicu stići će poveznica preko koje ćete moći pristupiti konferencijskoj platformi. Ista poveznica vrijedi za sve dane konferencije. Ako ugasite preglednik u kojem pratite konferenciju ili se odjavite s konferencije, dovoljno je ponovno kliknuti na navedenu poveznicu kako biste nastavili pratiti konferenciju.

Na Hopinu možete pratiti 4 tracka odnosno sva tri pozvana predavanja, tri panela, dva okrugla stola, kao i svečano otvaranje i zatvaranje konferencije te više od 50 radionica i interaktivnih izlaganja u tri tematske cjeline: Tehnologija na rubu obrazovanja, Hibridno i fleksibilno obrazovanje, Održivi razvoj – tehnologija u službi zelene škole.

Teme i termine održavanja svih sadržaja koji se prenose online možete pronaći u Programu konferencije. Broj sudionika koji prate radionice online je neograničen stoga neće trebati posebna prijava.

Korištenje Hopina je vrlo jednostavno, a kako biste se lakše snašli na platformi donosimo vam najvažnije informacije:

  • Sve virtualne prostorije u kojima se odvija program konferencije možete pronaći u lijevom izborniku.
  • Snimke svih sadržaja bit će dostupne na našem portalu Meduza.
  • Na CUC Expou virtualno posjetite izložbene štandove nekih sponzora, razgovarajte s njihovim predstavnicima.
  • Iako nećete moći direktno sudjelovati na radionici ili predavanju imat ćete priliku postavljati pitanja u sekciji „Razgovor“ na desnoj strani ekrana koja će moderator prenijeti predavaču ili zapisati kako bi vam se na pitanje naknadno odgovorilo.

Prijave zatvorene!