Smještaj

Sudionicima CARNET-ove konferencije za korisnike i ove godine nudimo smještaj u Amadria Park hotelima Ivan, Jure i Jakov.

Hotel Ivan ****+

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Amadria Park Ivan moderan je hotel skrojen po mjeri gosta, prepoznatljiv po spajanju poslovnog i privatnog – na mediteranski način. Hotel nudi potpunu povezanost s vašom tehnologijom. Poslovni putnici imaju lak i brz pristup Konvencijskom Centru Šibenik koji se nalazi uz hotel, a s njim ga povezuje Shopping ulica.

Hotel Jure****+

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

U potpunosti redizajniran i preuređen, ovaj stilski hotel nudi inovativne prostore koji potiču dobro raspoloženje. Jure nudi lounge s terasom, dizajnerski bazen s palmama i pogledom na more, moderni restoran i stilski bar otvorenog tipa. Nadomak hotela nalazi se i Jure Spa, višestruko nagrađivana Bijela plaža i luksuzni En Vogue Beach Club. Hotel se nalazi u blizini Konvencijskog Centra Šibenik, a s njim ga povezuje šetnica.

Hotel Jakov****

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Moderan, svjež i prozračan hotel Jakov nalazi se uz more u blizini obiteljske plaže i Aquaparka Dalmacija. Predvorje hotela Jakov svijetlo je i privlačno s modernim, udobnim foteljama za opuštanje uz pogled na ostakljeni atrij u sredini. Staklena stijena daje dojam otvorenosti i otvara pogled iznutra i izvana, a s vanjske strane glavnog ulaza možete sjesti i odmoriti i na otvorenom.

PRIJAVE I ODJAVE U HOTELIMA

Amadria Park Ivan: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati
Amadria Park Jure: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati
Amadria Park Jakov: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati

Zbog dolaska drugih gostiju obavezno je pridržavati se navedenih vremena odjave iz hotela. Nakon odjave je moguće ostaviti prtljagu u garderobi hotela.