Prijave radova na CUC otvaraju se 25. svibnja

Objavljeno

Od utorka, 25. svibnja otvaraju se prijave radova za 23. CARNET-ovu konferenciju “CUC 2021: Nove prilike” koja će se održati od 27. do 29. listopada 2021. godine u Šibeniku.

Ovogodišnja konferencija okrenuta je temama koje su se nametnule nakon što novo normalno postaje normalno, nakon što smo se uspješno prilagodili na nekoć izvanrednu situaciju i nakon što se pojavilo pitanje: kako dalje?

Uzimajući to u obzir, konferencija otvara teme: “Tehnologija na rubu obrazovanja”, “Hibridno i fleksibilno obrazovanje” te “Održivi razvoj – tehnologija u službi zelene škole”.

U sklopu teme „Tehnologija na rubu obrazovanja“ želimo odgovoriti na pitanja kako pripremiti učenike i učitelje za izazove i prilike koje donosi umjetna inteligencija kao i saznati iskustva škola s najnovijim tehnologijama poput blockchaina, mbotova, virtualne stvarnosti, dronova, robota…. 

Gdje nas vodi i što možemo očekivati od hibridnog i fleksibilnog obrazovanja, središnje je pitanje druge teme dok je tema „Održivi razvoj – tehnologija u službi zelene škole“ usmjerena na iskustva i projekte u korištenju tehnologije za dobrobit društva i okoliša.

Radovi se mogu predati u tri oblika:

  • konferencijski rad
  • radionica
  • interaktivno izlaganje.

Prijave su otvorene do 20. lipnja, a sve detaljnije informacije potražite na ovoj poveznici.