Objavljen preliminarni program konferencije

Objavljeno

Objavljen je preliminarni program 23. CARNET-ove konferencije za korisnike CUC 2021 koja će se pod nazivom “Nove prilike!” održati od 27. do 29. listopada 2021. godine u Šibeniku.

Konferenciju otvaramo panelom kojim obilježavamo 30 godina CARNET-a, a i ove godine očekuje vas nekoliko zanimljivih pozvanih predavanja na temu umjetne inteligencije u obrazovanju.

Prvi dan konferencije obilježit će predavanje Andreasa Schleichera, OECD-ovog ravnatelja Uprave za obrazovanje i vještine koji će s nama podijeliti svoje bogato iskustvo na području primjene umjetne inteligencije u obrazovanju te govoriti o obrazovanju učenika za njihovu budućnost, a ne za našu prošlost.

Drugo pozvano predavanje Marca Nevesa, portugalskog stručnjaka za primjenu umjetne inteligencije u obrazovanju, otkrit će dobre prakse uvođenja umjetne inteligencije u obrazovanje.

Zadnji dan konferencije rezerviran je za predavanje Fengchun Miaoa, direktora Jedinice za tehnologiju i umjetnu inteligenciju u obrazovanju u UNESCO-u. Fengchun Miao je zadužen za vođenje programa o umjetnoj inteligenciji u obrazovanju, razvoju digitalnih vještina za nastavnike i učenike, otvorenim obrazovnim resursima (OER), mobilnom učenju i budućim e-školama, o čemu će biti riječi i na njegovom predavanju.

Na konferenciji će biti predstavljena brojna interaktivna izlaganja i radionice te dva okrugla stola i tri panela. Više informacija pronađite u konferencijskom programu klikom na naziv rada.

Ove godine četiri tracka će se, osim uživo, moći pratiti i preko online platforme.