Za sudionike konferencije smještene u hotelu Jure, koji imaju organizirani autobusni prijevoz, odobrena je kasnija odjava iz soba, do 14:30 sati. Molimo sudionike da naprave odjavu iz soba za vrijeme ručka.

Za sve sudionike hotela Ivan, Jure i Jakov koji imaju organizirani prijevoz autobusima omogućeno je ostavljanje prtljage u hotelu Ivan u dvoranama Lavsa i Žirje. U dvorani Lavsa (odmah preko puta recepcije) prtljagu će moći ostaviti sudionici koji putuju busevima 1, 2 i 7. U dvorani Žirje (koja je u hodniku iza recepcije) će prtljagu moći ostaviti sudionici koji putuju autobusima 3, 4, 5, 6 i 8. U dvoranama će biti oznaka broja busa i uz tu oznaku molimo da ostavite prtljagu.

Svi autobusi kreću ispred hotela Ivan prema sljedećem rasporedu: BUS 6, 7, 8 (Rijeka, Osijek i Dubrovnik/Split) kreću u 16:45 sati, BUS 2, 3 i 4 (Zagreb) kreću u 17:00 sati, BUS 1 i 5 kreću u 17:10 sati.

Ljubazno molimo da putnici busa 7 za Osijek pri stavljanju prtljage u bus vozačima napomenu gdje izlaze radi slaganja prtljage.