PUB kviz

U okviru konferencije CUC 2019 za sudionike će biti organizirano i posebno natjecanje – pub kviz. Natjecanje će se održati u četvrtak, 7. studenoga 2019. godine, s početkom u 21 sat u noćnom klubu hotela Ivan. Svi sudionici konferencije koji se prijave za sudjelovanje na kvizu bit će nasumičnim odabirom pridruženi jednoj od 15 četveročlanih natjecateljskih ekipa.

Vaše znanje ove godine testira autorica i voditeljica kviza Morana Zibar. Kviz se sastoji od dva kruga s po 20 pitanja (bez negativnih bodova), pauzom između dva kruga i velikim finalom za dvije ekipe s najviše bodova.

Svi zainteresirani koji u kvizu ne sudjeluju kao natjecatelji, mogu biti dio publike (ako su se prethodno prijavili) i natjecati se izvan konkurencije jer će im također biti omogućen materijal (papir, olovke).

Tjelesni i zdravstveni odgoj

Za sudionike CUC 2019 konferencije organiziramo nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja, svakog jutra od 7 do 8 sati, za razbuđivanje i dobro zdravlje. Sudionici koji su se kroz prijavni obrazac prijavili za sat tjelesne i zdravstvene kulture imaju priliku trčati predivnim okolišem pod stručnim vodstvom nastavnika. Grupa se okuplja ispred glavnog ulaza hotela Ivan. Razgibavanje, trčanje i istezanje nakon trčanja uz profesionalne nastavnike prilagođeno je svim skupinama.

CARNET-ov znanstveni šator

U sklopu ovogodišnje CARNET-ove konferencije za korisnike, uz niz različitih događanja, na samom ulazu u hotel bit će postavljen CARNET-ov znanstveni šator. Sudionici će u pauzama za kavu i ručak u šatoru moći odigrati Kahoot kviz i igru memorije i tako provjeriti svoje znanje o CARNET uslugama, a najsnalažljivije ćemo nagraditi vrijednim nagradama.

Uz interaktivne igre u šatoru će se nalaziti i zona za rad s 3D olovkama pomoću kojih će sudionici moći izraziti svoju kreativnost i sudjelovati u izradi logotipa e-Škole projekta. Pozivamo vas da posjetite CARNET-ov znanstveni šator i otkrijete ostala iznenađenja koja smo za vas pripremili.

Acer nagradna igra

Tvrtka Acer Hrvatska i ove godine organizira nagradnu igru za sve registrirane sudionike konferencije. Sve što sudionici trebaju napraviti je doći na Acer-ov štand i prijaviti se za nagradnu igru.

Dijele se vrijedne nagrade – 3 Acer TravelMate B1 laptopa.

Svaki dan konferencije za vrijeme malog odmora bira se jedan pobjednik, u terminima:

Srijeda   – Mali Odmor – 16:15 sati
Četvrtak – Mali Odmor – 16:15 sati
Petak     – Mali Odmor – 11:15 sati

 

Dokumentarni film – Generacija NOW

Treći dan konferencije, 8. studenoga u 9:30 u Dvorani Kornati svi prisutni imaju priliku nazočiti premijeri dokumentarnog filma o Generaciji NOW gdje će na inspirativan i autentičan način biti prikazano kako STEM znanja u školama utječu na razne aspekte života mladih, njihovih obitelji i zajednice u kojima žive.

Kroz čitav dokumentarni film ispreplitat će se priče glavnih protagonista, polaznika donacijskog programa Generacija NOW. Oni su djevojčice i dječaci iz različitih sredina, različitih osobina i interesa, a ovdje će govoriti o sebi, svojim uspjesima, izazovima i brigama. Iako su oni zapravo obična djeca, istovremeno su i uzori koji svojim uspjesima i jednostavnošću inspiriraju i motiviraju čitavu svoju okolinu. Razlikuju se po mnogo toga, ali svi su ujedinjeni u jednome – koriste najnovija znanja i najnoviju tehnologiju kako bi razvijali svoju kreativnost i u tome su izrazito uspješni. Uz to, ruše predrasude i barijere koje su duboko ukorijenjene u našem društvu.

Generacija NOW donacijski je program Hrvatskog Telekoma i Instituta za razvoj i inovativnost mladih koji se već četvrtu godinu provodi u cilju pripremanja mladih za poslove budućnosti. U program je do danas uključeno više od dvije tisuće mladih školaraca svih uzrasta, iz svih dijelova Lijepe Naše. Program se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Osvojite HP Sprocket photo printer

Za vrijeme trajanja konferencije popunite HP-ov upitnik i predajte ga hostesi ili ga u bacite u kutiju na HP-ovom štandu te osvojite jedan od 5 pisača HP Sprocket photo printer.

Sretni dobitnici se izvlače u petak, 8. studenoga u 12 sati na HP štandu.

 

STORM Grupa – QR kod skeniraj i nagradu dana osvoji!

Tvrtka STORM Grupa svake godine na svom štandu tijekom tri dana konferencije dijeli mini nagrade posjetiteljima štanda. Ove godine su uveli novost i organiziraju nagradnu igru za sve registrirane sudionike konferencije. Sve što sudionici trebaju napraviti je doći na STORM štand, skenirati QR kod i ispuniti prijavnicu za nagradnu igru.

Svaki dan za vrijeme malog odmora u 11:00 sati dijeli se po jedna nagrada dana:

  • Srijeda – Mali odmor – 11:00 sati – Sandberg PowerBank 18200
  • Četvrtak – Mali odmor – 11:00 sati – Transcend Extra Slim Portable Hard Drive 2TB
  • Petak     – Mali odmor – 11:00 sati – Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A T510, 10.1″, 32GB