Smještaj


Sudionicima CARNET-ove konferencije za korisnike i ove godine nudimo smještaj u Amadria Park hotelima Ivan, Jure i Jakov i Andrija.

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Hotel Ivan nalazi se uz Spa plažu te u blizini kulinarskih užitaka koje vam nudi Dalmatinsko Etno Selo, Mediteranskog trga, sjajnog mjesta za druženje, kao i obližnje marine.

Hotel dijeli ulazni prostor s modernim Konvencijskim Centrom Šibenik, najvećim kongresnim centrom u Hrvatskoj i na čitavom području Jadrana.

Natkrivena Shopping ulica pruža vam vrhunsko iskustvo kupovanja, a spa i wellness kompleks nudi široku paletu usluga rekreacije i opuštanja.

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Hotel Jure smješten je uz more, u neposrednoj blizini nagrađivane Bijele Plaže i luksuznog kluba En Vogue Beach Club.

Ovaj suvremen i otmjen hotel uređen je u nautičkom stilu i pun međusobno povezanih otvorenih prostora za konzumaciju pića, objedovanje, rekreaciju i opuštanje s pogledom na more.

Hotelsku ponudu upotpunjuju Jure spa s vlastitim vanjskim bazenom te preljevni bazen za goste, oba s pogledom na more.

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Moderan, svjež i prozračan hotel Jakov nalazi se uz more u blizini obiteljske plaže i Aquaparka Dalmacija, a nakon preuređenja pruža udobnost i dovoljno prostora obiteljima sa starijom djecom.

Amadria Park je jedina hotelska grupa s vlastitim vodenim parkom. Aquapark Dalmatia je prvi i najveći vodeni park u Dalmaciji.

Programi ljetnog kluba za djecu Kids Summer Club pružaju zabavu i užitak djeci koja ljetuju s roditeljima.

Hotel Andrija smješten je uz more, nadomak obiteljske plaže i u blizini Aquaparka Dalmacija. Uređen je u razigranom morskom stilu, a namijenjen prije svega obiteljima s manjom djecom.

Amadria Park je jedina hotelska grupa s vlastitim vodenim parkom. Aquapark Dalmatia je prvi i najveći vodeni park u Dalmaciji.

PRIJAVE I ODJAVE U HOTELIMA

Amadria Park Ivan: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati
Amadria Park Jure: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati
Amadria Park Jakov: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati
Amadria Park Andrija: prijava od 15 sati, odjava do 11 sati

Zbog dolaska drugih gostiju obavezno je pridržavati se navedenih vremena odjave iz hotela. Nakon odjave je moguće ostaviti prtljagu u garderobi hotela.