RASPORED

 

Garantirana end-to-end usluga sa rezervacijom mrežnog kapaciteta F5
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Damir Regvart, dipl. ing. elektrotehnike zaposlenik je Odjela mrežne infrastrukture u CARNetu. Sa kolegama se aktivno bavi uvođenjem multikast protokola usmjeravanja u CARNet mrežu. Voditelj je CARNetovih mrežnih servisa videokonferencije, MoD i iRTV. Aktivno je uključen je u rad međunarodnog projekta GEANT2 kao predstavnik CARNeta u JRA3 i SA6 radnim grupama. Trenutno radi na projektima e-Otoci, MoD2 (sustav za distribuciju i nadgledavanje video prijenosa) te Lopta (Lambda optička testna mreža).

Njegovi interesi su u istraživanju i implementaciji naprednijih mrežnih protokola unutar CARNet mreže, te u podršci razvoju multimedijalnih aplikacija.

 

Hrvoje Popovski je zaposlenik Srca od 2001 gdje trenutno intenzivno sudjeluje na razvoju, održavanju i projektiranju mrežnih tehnologija u CARNet mreži. Uske specijalnosti su mu MPLS (Multiprotocol label switching), L2 VPN-ovi, Netflow tehnologija, IPv6, tehnologije okosnica mreže i dizajn lokalnih mreža. Aktivno je uključen je u rad međunarodnog projekta GEANT2 kao predstavnik Srca u JRA3 radnoj grupi. Glavni interesi su mu dizajn i implementacija naprednih mrežnih tehnologija i transporta unutar jezgre CARNet mreže.

 

Darko Parić, dipl. ing. elektrotehnike zaposlenik je Odjela mrežne infrastrukture u CARNetu i vodi usluge pristupa pojedinačnih korisnika CARNet mreži. Kroz rad u CARNetu aktivno se bavio uvođenjem multikast protokola usmjeravanja u CARNet mrežu. Također u sklopu projekta GigaCARNet radio je na uspostavi IPv6 multikast protokola u testnoj IPv6 CARNet mreži i tehnologijama prevođenja IPv6 na IPv4 multikast protokol i obrnuto. Predavač je CCNA i wireless Cisco programa na Cisco akademiji u CARNetu.
 
Njegovi interesi su u istraživanju i implementaciji naprednijih mrežnih protokola unutar CARNet mreže, te u razvoju tehnologija pojedinačnog pristupa mreži i njihovom implementiranju u CARNet mrežu.