RASPORED

 

WikiDesk - wiki u podršci korisnicima B3
BIO RAD PREZENTACIJA


Nino Ćosić student je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na smjeru marketing. Od 2005 godine radi na podršci korisnicima te je uključen u Wikidesk projekt CARNetovog Helpdeska.
Kao NGO manager radio je na mnogim  nevladinim projektima vezanim uz management i aktivizam mladih. Trenutno u Institutu za društvenu odgovornost radi na projektu "Veliko oko".

 

Maras Vinka je apsolvent na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu a planira upisati i završiti CISCO akademiju. Trenutno je zaposlena u CARNet helpdesk-u, a radila je i kao predavač u privatnoj školi informatike.
 
Honorarno dizajnira Web stranice te osmišljava vizualne identitete za tvrtke dok joj je glavna ambicija položiti Adobe certifikate. 

 

Dario Marušić rođen je 07.travnja 1984 godine u Zagrebu. Student je treće godine Informatike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, smjer Organizacija i informatizacija ureda. 
Od srpnja 2007 godine radi kao agent na CARNetovom Helpdesku u Odjelu podrške korisnicima.  S obzirom na radno iskustvo sudjeluje četveročlanom timu koji izrađuje projekt Wiki Desk s kojim će sudjelovati na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2007.

 

Saša Tokić je student na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, odjel računarstva gdje studira uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i djeluje kao predstavnik generacije dvije godine za redom. Također tijekom studija stječe vrlo važno radno iskustvo radeći u Sveučilišnom računskom centru u odjelu za obrazovanje i podršku korisnicima. 
U ožujku 2007. godine poslovnu karijeru nastavlja u CARNet-i gdje radi u odjelu podrške korisnicima pružajući potporu za sve usluge koje dotična organizacija pruža.