RASPORED

 

Korištenje obrazovnog objekta: „e-tečaj: Osnove e-learninga“ u edukaciji obrazovnih djelatnika A3
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Snježana Babić je 1993. diplomirala na Pedagoškom fakultetu u Rijeci. Radila je kao nastavnica informatike u Prvoj riječkoj gimnaziji i u Trgovačkoj tekstilnoj školi u Rijeci. Od kraja 2006. godine radi kao asistentica na Veleučilištu u Rijeci. Članica je projektnog tima "Korištenje Office-a 2003 u izradi školskih projektnih zadataka (Merlin)" koji je dio programa „Suradnici u učenju“ (autorica je zadatka Izrada školskih novina).

Završila je E-learning akademiju, smjer Tutoring i posjeduje ECDL diplomu. Sudjelovala je u izradi nastavnog plana i programa za informatiku u području ekonomije, za zanimanje komercijalist. Obrazovala je nastavnike za primjenu ICT-a u nastavi.  Ima višegodišnje iskustvo u obrazovanju odraslih. Promiče i promovira e-obrazovanje kroz radove na konferencijama i u svakodnevnom procesu poučavanja.

 

Vlasta Abramić, od 1986. godine nastavnica je računalstva i računalstva u graditeljstvu u Graditeljskoj školi Čakovec, a od 2006/07 međužupanijski voditelj nastavnika informatike za tehničke škole.  2003. na MIPRO-CE i na savjetovanju „Računalo u školi“ prezentira  uporabu ICT- a u Graditeljskoj školi Čakovec. Završila je E-learning akademiju smjer Tutoring, a stekla je i diplomu ECDL eksperta i ovlaštenog  ispitivača za osnovni i napredni ECDL. Obrazovala nastavnike u okviru projekata MZOS:  za primjenu ICT-a u nastavi i za stjecanje ECDL start diplome. Sudjelovala u izradi nastavnog plana i programa za informatiku u području grafike: za zanimanje web dizajner.

 

Ljiljana Miletić od 1979. godine radi  kao profesorica matematike i informatike i koristi informacijsko- komunikacijske tehnologije u svom obrazovnom procesu. 1983. godine završila je poslijediplomski studij iz informacijskih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu. Posjeduje certifikat  ECDL Experta kao i  E-learning akademije, smjer E-Tutoring.  Autorica je knjige "Programski jezik Pascal" i koautorica je dvije knjige: " Zbirka riješenih zadataka u programskom jeziku C" i "Programski jezik C", udžbenik za gimnazije i tehničke škole.

 

Sanja Grabusin od 1988. godine radi kao nastavnica matematike i informatike. Suvremene metode učenja i poučavanja uz primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija primjenjuje već niz godina. Stekla je certifikat ECDL Experta i E-Learning akademije, smjer Course Designer. Jedna je od članova projekta "Dolina" te je član organizacijskog odbora županijskih natjecanja. Koautor je dvije knjige: "Zbirka rješenih zadataka iz programskog jezika C" i "C u primjeni".