Razgovor s profesorom Tonijem Milunom na temu „Učitelji su važni“

Predstavljamo vam profesora Tonija Miluna koji otkriva tko ga je najviše motivirao da postane profesor i promotor matematike i statistike.

Razgovor s Koradom Korlevićem na temu „Učitelji su važni“
Saznajte što o učiteljima kaže 18. najproduktivniji tragač za asteroidima svih vremena te naš ugledni astronom i učitelj, Korado Korlević.
Razgovor s Aljošom Jurinićem na temu „Učitelji su važni“
Saznajte tko je od učitelja posebno inspirirao našeg svjetski poznatog pijanista Aljoša Jurinić (Alyosha Jurinic) da pobijedi na uglednom pijanističkom natjecanju Robert Schumann.
Razgovor s Lidijom Kralj na temu „Učitelji su važni“
Predstavljamo vam Lidiju Kralj, pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja. Saznajte tko je Lidiju od učitelja posebno inspirirao.
Razgovor s Damirom Sabolom na temu „Učitelji su važni“
Saznajte što o učiteljima misli Damir Sabola, osnivač i direktor tvrtke Photomath te jedan od doajena interneta u Hrvatskoj.
Razgovor s Markom Košičekom na temu „Učitelji su važni“
Predstavljamo vam Marka Košičeka, kemičara sa Zavod za molekularnu medicinu Instituta Ruđer Bošković, koji je 2015. godine osvojio Državnu nagradu za znanost za popularizaciju i promidžbu prirodnih znanosti. Saznajte tko je Marka inspirirao da postane kemičar.
Razgovor sa Zlatkom Saračevićem na temu „Učitelji su važni“
Predstavljamo vam rukometnu legendu Zlatka Saračevića. Saznajte što Zlatko misli o učiteljskoj profesiji.
Razgovor s Arjanom Blažić na temu „Učitelji su važni“
Saznajte tko je od učitelja posebno inspirirao profesoricu engleskog i njemačkog jezika iz IX. gimnazije u Zagrebu, Arjanu Blažić, stipendisticu Hubert H. Humphrey Fellowship programa američkog Instituta za međunarodno obrazovanje (IIE). Arjana je i eTwinning ambasadorica, Microsoft Innovative Educator i Teacher Trainer, Intel Master Teacher i iTDiAssociate, a osmislila je i vodila niz uspješnih mrežnih edukacija za stručno usavršavanje europskih nastavnika.
Razgovor sa Sašom Cecijem na temu „Učitelji su važni“
Predstavljamo vam Sašu Cecija, fizičara sa Zavod za eksperimentalnu fiziku Instituta Ruđer Bošković, koji je 2015. godine osvojio Državnu nagradu za znanost za popularizaciju i promidžbu prirodnih znanosti. Saznajte tko je Sašu inspirirao da postane fizičar.

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.