CUC FILMSKI IZAZOV

CUC tim vas izaziva – snimite kratki video o svom putovanju na CUC i pošaljite nam ga na adresu press@carnet.hr. Video uratke nam morate poslati do srijede, 8. listopada u 18 sati. Video ne smije trajati kraće od 60 niti dulje od 120 sekundi. Također, ne smije sadržavati tekstove, slike ili druge medije diskriminativnog ili uvredljivog sadržaja na rasnoj, religijskoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Pazite i da ne sadrži tekstove, slike ili druge medije eksplicitno seksualnog i neprikladnog jezika i sadržaja. Video ne smije promovirati niti prikazivati nasilje.

CARNet će sve pristigle video uratke objaviti na društvenim mrežama konferencije  Facebook i Twitter pod oznakom #CARNetCUC u četvrtak, 9.studenoga do 10 sati. Tri videa koji do zatvaranja konferencije u petak, 10. studenoga u 12 sati prikupe najviše lajkova bit će prikazani na zatvaranju konferencije, a autori će dobiti prigodne poklone.


CUC FOTO IZAZOV

CUC tim vas izaziva – fotografirajte se ispred foto kutka s bilo kojim od konferencijskih natpisa koje smo ove godine posebno izradili. Takvu fotografiju objavite na vlastitom Facebook ili Twitter profilu (pazite da je oznaka vidljivosti “Javno” (“Public”)) i dodajte oznaku #CARNetCUC.

Tri fotografije koje do zatvaranja konferencije u petak, 10. studenoga u 12 sati prikupe najviše lajkova bit će prikazane na zatvaranju konferencije, a autori će dobiti prigodne poklone.


ISKON IZAZOV

Iskon Internet d.d. vas izaziva – dođite na CARNetov e-Škole štand, preuzmite letak Iskon Interneta d.d. i ispunite ga svojim podacima.

Svi koji to učine imaju priliku osvojiti sljedeće nagrade:

  • Mobitel Samsung Galaxy J3
  • Pametni sat Garmin Forerunner 35
  • Dron MSI

Izvlačenje je u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine u dvorani Elafiti 4 u 18 sati. Sudionici koji neće biti prisutni u dvorani tijekom izvlačenje nagrada neće moći ostvariti pravo na nagradu te će se izvlačenje ponoviti. Sretno svima…

 


ACER IZAZOV

Acer vas izaziva – Posjetite Acer demo pult, popunite podatke na praznim posjetnicama te sudjelujte u izvlačenju na Acer demo pultu jer svaki dan imate priliku osvojiti 10″ Android tablet Acer Iconia Tab 10.

Sretni dobitnici će se izvlačiti pod malim odmorima na Acer demo pultu prema sljedećem rasporedu:

  • srijeda u 16 sati
  • četvrtak u 16 sati
  • petak u 11 sati

HBO IZAZOV

Ovo je izazov u kojem vas nitko ne izaziva – samo udobno sjedite u svojim sjedalicama i pratite program konferencije. Sudionici koji udobno sjede i pažljivo prate program konferencije imaju priliku osvojiti jedan od 15 vaučera za besplatno gledanje HBO GO usluge na 3 mjeseca.

HBO GO je internet usluga videa na zahtjev koja gledateljima donosi neograničen pristup više od 3200 naslova koji stižu u ponudu u isto vrijeme kad i u Americi pa sve do kompletnih sezona kultnih serija poput Igre prijestolja, Obitelji Soprano i Združene braće. Uz HBO GO uslugu gledatelj sam bira što će gledati i kada će gledati, a sav sadržaj je dostupan na Smart TV-u, laptopu, tabletu i pametnom telefonu, u vrhunskoj kvaliteti i s hrvatskim titlovima.


PORTAL ZA ŠKOLE IZAZOV

Portal za škole vas izaziva! Za cijelo vrijeme trajanja CUC-a sudionicima će ispred foto kutka biti dostupni natpisi #skolehr i #portalzaskole. Svi zainteresirani moći će se fotografirati i podijeliti fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama. S obzirom na to kako Portal za škole ove godine slavi jubilarni 10-ti rođendan sve je u znaku broja 10. Stoga u petak, 10. studenoga, od 10 do 11 sati na štandu e-Škole u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik hotelu sudionike očekuje proslava 10 godina Portala za škole. Najbrže sudionike CUC-a koji su se:

  1. fotografirali ispred foto kutka s natpisom #skolehr ili #portalzaskole
  2. podijelili fotografiju na svojem profilu na društvenoj mreži uz obvezno označavanje (tagiranje) CARNetovog Portala za škole te
  3. pokazali objavu članovima uredništva na štandu u navedenom terminu

očekuju nagrade.

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.