RASPORED

 

Taksonomija modela instrukcijskog dizajna i ims ld standard G2
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Danijela Bambir diplomirala je na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište u Zagrebu. Zaposlena je kao asistent na Katedri za računalstvo i tehnologiju na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. E-obrazovanje je jedno od glavnih područja njenog stručnog i znanstvenog interesa. Sudjelovala je s radovima na domaćim i međunarodnim  skupovima te je objavila dva rada.

 

Goran Bubaš je docent na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. U nastavi koristi sustave za e-obrazovanje, iz tog područja piše znanstvene i stručne radove, vodi projekte te održava radionice za nastavnike na visokim učilištima. Voditelj je Referalnog centra za metodiku i komunikaciju e-obrazovanja.

 

Darko Grabar diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište u Zagrebu. Zaposlen je kao stručni suradnik na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu za poslove održavanja CMS sustava, sustava za e-učenje te razvoj web aplikacija. Sudjelovao je u nekoliko domaćih i međunarodnih projekata. Glavno područje interesa mu je razvoj aplikacija baziranih na novim Internetskim tehnologijama. Završio je CARNetovu E-learning akademiju (ELA), smjer Course design. Za akademske korisnike održava tečajeve iz područja uporabe CMS-a i courseware alata. Do sada je objavio tri rada.