RASPORED

 

Razvoj kvalitete u e-obrazovanju G1
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Tihomir Orehovački je asistent na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu gdje sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Programiranje I i Strukture podataka. Područja od posebnog interesa su mu e-obrazovanje, generativno programiranje, simulacijsko modeliranje i web tehnologije te iz tih područja piše znanstvene i stručne radove.

 

Goran Bubaš je docent na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. U nastavi koristi sustave za e-obrazovanje, iz tog područja piše znanstvene i stručne radove te održava radionice za nastavnike na visokim učilištima. Voditelj je Referalnog centra za metodiku i komunikaciju e-obrazovanja.

 

Dragutin Kermek je docent i prodekan za nastavu na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Razvio je vlastiti sustav za upravljanje sadržajem (CMS) i sustav za upravljanje učenjem (LMS). U nastavi koristi sustave za e-obrazovanje i autor je većeg broja radova iz tog područja. Dodatan interes su  mu web tehnologije te razvoj i primjena programskih komponenti.