RASPORED

 

Nasilje preko modernih oblika komunikacije-interneta i mobitela G6
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Marija Krmek je psiholog u Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba te je asistent na Katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku. Prošla je niz dodatnih edukacija iz područja rada s traumatiziranom djecom, u kontinuiranoj je edukaciji iz kognitivno bihevioralne psihoterapije. Od 2003. godine volonter je udruge Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu. Trenutno je u udruzi aktivna kao član Edukacijskog tima te kao voditelj Škole za roditelje.

Izlagala je više radova na stručno-znanstvenim skupovima, kao predavač sudjeluje u edukacijama koje organizira Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba iz područja prevencije, intervencije i rada sa zlostavljanom djecom. Koautor je dva priručnika za roditelje i stručnjake koji rade s djecom: Nasilje preko interneta (cyberbullying) i Spolni razvoj djece.

 

Nikolina Škrlec je diplomirana socijalna radnica zaposlena u Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba.

Neka od ostalih stručnih usavršavanja su :Trening forenzične evaluacije u organizaciji National Children 's Advoccacy Center, Zagreb, 2003.godine; Trening kriznih intervencija-voditelj prof.dr.sc.Lidija Arambašić, 2004.godine; i Kontinuirana edukacija iz Grupne analize od 2005.godine pri Klinici za psihološku medicinu ,Rebro.

Od 2001.godine kao volonter uključuje se u rad Udruge Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu. I danas je aktivna članica edukacijskog tima Hrabrog telefona.

Prošla je brojne edukacije te sudjeluje  kao predavač na seminarima i edukacijama u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba  iz područja prevencije, intervencije i rada sa zlostavljanom djecom.

 

Doc.dr.sc. Gordana Buljan Flander, psiholog je i integrativni psihoterapeut, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. Doktor je znanosti iz područja psihologije, autorica više knjiga te znanstvenih i stručnih radova. Nositelj je više kolegija na Katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku i na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Posebno područje njenog interesa je prevencija i intervencija u području zlostavljanja i zanemarivanja djece. Utemeljiteljica je i voditeljica znanstvenih i stručnih programa Hrabrog telefona, telefona za zlostavljanu i zanemarenu djecu.