RASPORED

 

Samoprocjena i procjena znanja u e-obrazovanju G2
BIO RAD PREZENTACIJA


Sunčana Kukolja Taradi je izvanredna profesorica fiziologije, imunologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Još 1996. osmislila je i kao glavna urednica pokrenula projekt e-obrazovanja studenata medicine “Interaktivna fiziologija” za koji je dobila drugu nagradu stručnog povjerenstva Webfestivala CUC1999. Uvela je na Medicinskom fakultetu prvi dodiplomski online-kolegij „Jesmo li kiseli?“ za koji je na CUC2004 dobila posebnu pohvalu stručnog žirija Web festivala, te nagradu za najbolji rad. Suradnica je Referalnog centra za samoprocjenu i procjenu znanja u e-obrazovanju, koji je osnovao CARNet.  Godine 2005. završila je E-learning akademijau u organizaciji CARNet-a i stekla certifikat za e-learning management te kao tutor sudjeluje u radu Akademije. Sudjelovala je u više projekta  vezanih uz uporabu ICT-a u obrazovanju. Bila je pozvani predavač i sudionik okruglog stola na više skupova, te recenzentica nekoliko online-tečajeva. Osnovala je i bila predsjednica Povjerenstva za e-obrazovanje Medicinskog fakulteta. Sudjeluje u nastavi poslijediplomskog doktorskog studija “Telemedicina”. Objavila je više radova iz  tematike e-obrazovanja i sudjelovala je na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu.

 

Marinko V. Marijanović je apsolvent Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Suradnik je Referalnog centra za samoprocjenu i procjenu znanja u e-obrazovanju, koji je osnovao CARNet.
Informatički je ekspert za Unix poslužitelje i obavlja funkciju sistem-inžinjera na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Objavio je nekoliko radova iz  tematike e-obrazovanja i sudjelovao je na više skupova u zemlji i inozemstvu

 

Milan Taradi je redoviti profesor fiziologije, imunologije i temeljnih neuroznanosti  na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Sudjelovao je u više projekta  vezanih uz uporabu ICT-a u obrazovanju. Još 1996. sudjelovao je u pokretanju projekta  “Interaktivna fiziologija” koji je u više navrata nagrađivan. Voditelj je Referalnog centra za samoprocjenu i procjenu znanja u e-obrazovanju, koji je osnovaoi financirao CARNet.  Pokrenuo je prvi tečaj online u Hrvatskoj za trajno usavršavanje liječnika. Sudjeluje u nastavi poslijediplomskog doktorskog studija “Telemedicina”.  Postavio je i sam, kao administrator, održava interaktivni poslužitelj (web.mef.hr) Medicinskog fakulteta s više od stotinu različitih servisa prvenstveno namijenjenih studentima, zaposlenicima, pa i široj javnosti. Poznaje  Unix, Linux, PHP, rad s bazama, Java, Perl itd. Bio je CARNet koordinator Medicinskog fakulteta i član Predsjedništva vijeća korisnika CARNet-a. Objavio je više radova iz  tematike e-obrazovanja i sudjelovao je na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu.