RASPORED

 

Uspostava pan-europske videokonferencijske službe F5
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Damir Regvart, dipl. ing. elektrotehnike zaposlenik je Odjela mrežne infrastrukture u CARNetu. Sa kolegama se aktivno bavi uvođenjem multikast protokola usmjeravanja u CARNet mrežu. Voditelj je CARNetovih mrežnih servisa videokonferencije, MoD i iRTV. Aktivno je uključen je u rad međunarodnog projekta GEANT2 kao predstavnik CARNeta u JRA3 i SA6 radnim grupama. Trenutno radi na projektima e-Otoci, MoD2 (sustav za distribuciju i nadgledavanje video prijenosa) te Lopta (Lambda optička testna mreža).

Njegovi interesi su u istraživanju i implementaciji naprednijih mrežnih protokola unutar CARNet mreže, te u podršci razvoju multimedijalnih aplikacija.

 

Hrvoje Lisac, dipl. inf., zaposlenik je odjela mrežne infrastrukture u CARNetu. S kolegama radi na poboljšanju i širenju usluga CARNet videokonferencijske mreže, servisa MoD i iRTV. Aktivno je uključen je u rad međunarodnog projekta GEANT2 kao predstavnik CARNeta u SA6 radnoj grupi. Trenutno radi na projektima e-Otoci, MoD2 (sustav za distribuciju i nadgledanje video prijenosa), te na testiranju i implementaciji novih tehnologija u postojeću videokonferencijsku mrežu.
 
Njegovi interesi su implementacija i testiranje novih tehnologija,  te nadzor i organizacija videokonferencijskog sustava unutar CARNet mreže.