RASPORED

 

Baza udruga republike Hrvatske - www.udruge.hr B8
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Saša Dupor djeluje kao konzultant primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svakodnevnom radu vladinih, nevladinih i gospodarskih subjekata. Certificiran je od strane Microsofta i ECDL fondacije kao ekspert i predavač, te je prošao edukacije o informatizaciji javne uprave u cilju demokratizacije društva Američke agencije za razvoj.

 

Udruga mladih Korak ispred (UMKI) je primjer dobre prakse društvenog neprofitnog poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Osnovana 1997., danas djeluje kao resursni centar za organizacije nevladinog sektora, te mlade pojedince. Smještena je u centru Rijeke.
Dosadašnji uspješni rezultati i kontinuirani programi rezultirali su velikim brojem partnerstva sa organizacijama vladinog, nevladinog i gospodarskog sektora.

Zoran Stevanović je voditelj prvog pilot projekta Regionalnog info-centra za mlade u Republici Hrvatskoj. Istaknut je konzultant i predavač na području neprofitnog poduzetništva. Kao član nacionalnih odbora pridonosi kreiranju i provedbi politike za mlade prema smjernicama Europske unije.