RASPORED

 

Kako postići uspjeh u e-tečaju? A3
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Snježana Babić
Snježana Babić je 1993. diplomirala na Pedagoškom fakultetu u Rijeci. Radila je kao nastavnica informatike u Prvoj riječkoj gimnaziji i u Trgovačkoj tekstilnoj školi u Rijeci. Od kraja 2006. godine radi kao asistentica na Veleučilištu u Rijeci. Članica je projektnog tima "Korištenje Office-a 2003 u izradi školskih projektnih zadataka (Merlin)" koji je dio programa „Suradnici u učenju“ (autorica je zadatka Izrada školskih novina). Završila je E-learning akademiju, smjer Tutoring i posjeduje ECDL diplomu. Sudjelovala je u izradi nastavnog plana i programa za informatiku u području ekonomije, za zanimanje komercijalist. Obrazovala je nastavnike za primjenu ICT-a u nastavi.  Ima višegodišnje iskustvo u obrazovanju odraslih. Promiče i promovira e-obrazovanje kroz radove na konferencijama i u svakodnevnom procesu poučavanja.

 

Mario Jadrić
Mario Jadrić je asistent na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Na istom fakultetu je diplomirao 2006. godine na temu «E-obrazovanje u financijskom računovodstvu». Izradio je dva online tečaja za kolegije u kojima sudjeluje u izvođenju vježbi. Održava LMS Moodle a bavi se i izradom audio-video animacija te njihovom implementacijom u nastavi.
Polaznik je poslijediplomskog doktorskog studija «Informacijske znanosti» u Varaždinu. Područja od interesa su mu instrukcijski dizajn i mentoriranje u e-obrazovanju.