RASPORED

 

PUP A2
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO


Ankica Jagnjić je profesorica informatike i matematike u  Privatnoj ekonomsko-informatičkoj školi u Zagrebu. Prije toga duže je vrijeme radila u Željezničkoj tehničkoj školi u Zagrebu. Napisala je više recenzija udžbenika za informatiku, autor je dijela udžbenika Informatika+. Učestvovala je na MIPRO 2004 sa temom o primjeni računala u nastavi. Posjeduje certifikat za ispitivača ECDL-a. Završila je dva smjera na ELA-akademiji: tutoriranje i dizajn e-tečajeva. U svome radu nastoji približiti čari računala i novih načina komunikacije kako učenicima tako i nastavnicima. U projektu PUP – priručnik za učenje i poučavanje sudjelovala je kao voditeljica projekta i autorica dijela materijala.

 

Gabrijela Čorković je profesorica engleskog jezika u Privatnoj ekonomsko-informatička školi u Zagrebu i Privatnoj jezično-informatičkoj gimnaziji 'Svijet' u Zagrebu. Diplomirala je Engleski jezik i književnost i Češki jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2006. godine. tema diplomskog bila je 'Democratic socialism in the novels of George Orwell', praksu je obavljala u osnovnoj školi A.K.Miošića i u X. gimnaziji. Trenutno je pripravnica koja se priprema za stručni ispit. Položila je pet modula u okviru projekta ECDL izobrazbe.

U okviru projekta „PUP“ bila je zadužena za prevođenje engleskih sadržaja, obradu slika i izradu predložaka učeničkog sadržaja.

 

Emina Grmić je profesorica računalstva u Tehničkoj školi Bjelovar. S učenicima sudjeluje na natjecanjima iz informatike, te aktivno sudjeluje na županijskom stručnom vijeću informatičara BBŽ. Završila je E-learning akademiju, program Tutoring, kao i informatičku izobrazbu nastavnika prema ECDL standardu za izvođenje nastave i ispita za ECDL Osnovni program i ECDL Napredni program. U okviru projekta „PUP“ bila je zadužena za prikupljanje, obradu i izradu predložaka nastavničkog sadržaja.
Objavila je članak u matematičkom časopisu Matka pod nazivom "Poštanska marka i matematika". Na istu temu objavila je i materijale u prvom broju hrvatskog matematičkog elektronskog časopisa math.e "Likovi matematičara na poštanskim markama".

 

Karmen Sadaić je asistentica na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Završila je studij industrijske pedagogije, smjer organizacije i tehnologije nastave 1981., studij pedagogije 1988., Filozofski fakultet Rijeka. Promovirana u zvanje mentorice 2001., a 2006. u savjetnicu. Završila je ELA akademiju smjer Tutoring. Polaznica poslijediplomskoga studija.
Objavljene publikacije: Metodička vježbaonica, Pedagog: iz taloga u vrtlog?, Nacionalni obrazovni portal, Jedan pogled na konstruktivističku teoriju iz perspektive Reggio pristupa, Srednjoškolski pedagog i školski preventivni program, Virtualno putovanje razredom i Susreti s roditeljima u srednjim školama.

U projektu PUP bila je zadužena za pedagoško-metodički dio sadržaja u nastavničkom dijelu.

 

Marjana Seršić je profesorica matematike i informatike. Nakon višegodišnjeg rada u srednjoj školi, od prije tri godine radi u OŠ "Zamet" u Rijeci. U školi koja je puna pozitivnog elana, sudjeluje u raznim projektima koji se unutar škole provode u skladu s HNOS-om. Položila je svih 7 modula ECDL-certifikata, 4 napredna ECDL-ispita i ispitivač je za ECDL-ispite.
Uz ostala stručna usavršavanja, završila je tečaj za web-dizajnera i za administratora računalne učionice, te seminar Kreativno čitanje i pisanje.
U projektu PUP – priručnik za učenje i poučavanje bila je zadužena za izradu vodiča u učeničkom dijelu.

 

Vesna Brust je profesor u Ekonomskoj i upravnoj školi Osijek. Već 30 godina radi kao profesor, stručnih ekonomskih predmeta, a zatim kao profesor informatike. Bila je mentor učenicima na gradskim i županijskim natjecanjima škole, na natjecanju Login@Europe, te nastavnicima pripravnicima. 2002./2003. učenici koje je vodila su dobili priznanje informatičkog časopisa “Enter” za najbolju školsku web-stranicu. Na županijskom stručnom vijeću informatike održala je dva predavanja. 2005. godine radila je na prevođenju materijala "Unlimited Potential" za potrebe Microsoft – Hrvatska. U zvanje nastavnik-mentor promovirana je u svibnju 2007. godine. U projektu PUP – priručnik za učenje i poučavanje sudjelovala je u prevođenju materijala.