RASPORED

 

Upotreba interaktivnih („pametnih“) ploča i videokonferencijskih veza u izvođenju simulacija na udaljenim lokacijama u pomorskim školama A2
BIO RAD PREZENTACIJA VIDEO

Dipl. ing. Toma Gvozdanović je profesor u Pomorskoj školi Split od 1990. godine. Profesor stručnih strojarskih predmeta a od 1996. godine i prof. računalstva.

Koautor na 8 knjiga i udžbenika iz područja informatike. Sudionik većeg broja projekata u opremanju škole informatičkom opremom i simulatorima. Završio je CARNetov predtecaj i tecaj „Training the Trainers“. ECDL ekspert i ovlašteni ispitivac za osnovni i napredni ECDL.

 

Dipl. ing. Zoran Ikica je  profesor računalstva u Pomorskoj školi Split, a CARNet koordinator Pomorske škole od 1996. kada je škola, kao prva iz sustava školstva, postala članica CARNeta.

U informatici je cijeli svoj, ne baš kratki radni vijek, od čega zadnjih 15 godina u školstvu.

Koautor na 8 knjiga i udžbenika iz područja informatike. Sudionik većeg broja projekata u opremanju škole informatičkom opremom i simulatorima.

Završio je CARNetov predtečaj i tečaj „Training the Trainers“. ECDL ekspert i ovlašteni ispitivač za osnovni i napredni ECDL