Unaprijeđenje kotizacija za CUC 2024

Dragi sudionici CUC 2024,

želimo vas obavijestiti o novim, poboljšanim strukturama kotizacija za nadolazeću konferenciju. Ove promjene su usmjerene na poboljšanje pristupa događaju, čineći ga održivijim i prilagodljivijim vašim željama i mogućnostima.

Prijave na konferenciju planiramo otvoriti 5. ožujka, stoga nastavite pratiti stranice konferencije i naše društvene mreže.

Ove godine uz redovne prijave, prvih deset dana u ponudi će biti i rane prijave pa svakako iskoristite ponuđene popuste.

Nove kotizacije

U novoj strukturi kotizacija imate izbor kotizacija koje vam omogućuju kombiniranje opcija sudjelovanja na konferenciji uz organizirani smještaj, smještaj u vlastitoj organizaciji i Light kotizaciju. 

Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza. 
 
Pune kotizacije (uz smještaj i bez njega) uključuju pristup konferenciji, pauze za kavu i večere 16., 17. i 18. 4., dok Light kotizacija uključuje pristup konferenciji, pauze za kavu, ali ne i večere.
 
 

Rane prijave – Kotizacija bez rezervacije smještaja (do 15. 3. 2024.) – 120,00€

Rane prijave – Kotizacija uz organizirani smještaj (do 15. 3. 2024.) – 30,00€

Redovna kotizacija bez rezervacije smještaja – 150,00€

Kotizacija uz organizirani smještaj rezerviran prilikom prijave – 60,00€

Light kotizacija bez rezervacije smještaja (ne uključuje večere 16., 17. i 18. 2024.) – 50,00€: 

BrAIn subvencionirana kotizacija – 0,00€ (690,00€ uz mogući trošak nedolaska)

Kao i prethodnih godina CARNET kroz svoje projekte osigurava subvenciju dijelu sudionika. U sklopu BrAIn projekta CARNET će osigurati 100% subvencioniran smještaj i organizirani prijevoz te kotizaciju. S obzirom da nedolazak ili nepravovremena odjava nije projektno priznati trošak CARNET će ustanovi sudionika naplatiti trošak nedolaska ili nepravovremenog otkaza. Pravovremenim otkazom smatra se otkaz do 10. 4. 2024. u 20 sati. Pozvani sudionici prijavu ispunjavaju isključivo korištenjem AAI@EduHr identiteta te uz prijavu moraju odabrati smještaj ako ga trebaju, jer će se u suprotnom smatrati da isti nije potreban.

Autori prihvaćenih radova, CARNET koordinatori i sistem inženjeri, administratori imenika i resursa, administratori e-Dnevnika, te voditelji županijskih stručnih vijeća informatike/računarstva imaju pravo na posebnu cijenu Light kotizacije, nižu 50%. Za ostvarivanje popusta, nakon registracije potrebno je proslijediti potvrdu o registraciji na cuc@carnet.hr sa zahtjevom za popust.

Radujemo se vašem sudjelovanju na CUC 2024 i vjerujemo da će nove strukture kotizacija omogućiti većem broju sudionika uživanje u konferenciji.

Srdačan pozdrav, 

Organizacijski odbor CUC 2024