A prije programa, malo novosti o programu

Svake godine trudimo se da program sadržajno bude što bolji i da vam ponudi što bolji pregled svih novosti u svijetu ICT-a, obrazovanja i znanosti. Vjerujemo da smo kroz godine uspjeli opravdati povjerenje i ispuniti očekivanja koja ste stavili pred nas.

Ove godine idemo i korak dalje. Osim sadržajno, smatramo da je došlo vrijeme da i logistički unaprijedimo program kako bi još bolje uravnotežili vrijeme koje provodite na konferenciji i iskoristili svaki trenutak upravo onako kako vama najviše odgovara.

Doručak je najbitniji obrok u danu

Svi znamo koliko je dobar san bitan za produktivnost, ali i da je doručak najbitniji obrok u danu. Od ove godine program sva tri dana kretat će od 10 sati.

Ovim smo htjeli osigurati da svi koji budu odabrali smještaj u vlastitoj organizaciji ili budu smješteni u naselju Amarin imaju dovoljno vremena za lagano razbuđivanje, jutarnju rekreaciju i doručak prije programa konferencije.

Manje pauza

Iako vam na prvi tren možda ovaj detalj neće imati smisla, ali smanjenjem pauza htjeli smo vam dati više prostora za networking. Pa gdje je kvaka?

U programu smo smanjili vrijeme pauza između blokova predavanja na 15 minuta, što daje svima priliku da udahnu malo svježeg zraka na suncu (da, u pregovorima smo za takvu prognozu i radimo na tome), protegnu noge u prekrasnoj šumi ispred hotela i puni energije vrate se na predavanja.

Od ove godine pauze nam izgledaju ovako:

11:30 – 11:45 – Pauza

13:30 – 14:15 – Pauza s coffee breakom

15:45 – 16:00 – Pauza

Više vremena za networking 

Iako program kreće tek od 10 sati, s manje pauza, program će u srijedu i četvrtak završiti u 17:30. Tako smo osigurali za sve sudionike koji imaju organiziranu večeru da sve potrošene kalorije nadoknade već od 18:00 sati, ali i da neslužbeni dio konferencije krene već od 20:00 sati.

A i povratak kućama smo prilagodili 

Rastanci su teški i najmanje što možemo je osigurati da povratak vašim domovima bude što praktičniji. Program će ove godine završiti u 13:30. Da na put ne krenete gladni i umorni, prije odlaska očekuje vas još jedan coffee break.