Obavijest o promjenama

Dragi sudionici CUC 2024,

u želji da poštujemo neradni dan i osiguramo mogućnost ostvarivanja biračkog prava u mjestu prebivališta, CARNET je donio odluku o izmjeni oblika održavanja konferencije.

Kako je odluka donesena manje od trideset dana do početka konferencije, radimo na što bržem rješenju svih otvorenih pitanja.

Nažalost, u ovom trenutku nemamo sve informacije, ali trudit ćemo se obavijestiti vas na vrijeme o svim novostima i promjenama. 

Konferencija će se održati u dva bloka: 

9. i 10. travnja – Online konferencija
18. i 19. travnja – Konferencija uživo u Rovinju

Sudjelovanje na konferenciji samo na online dijelu nije moguće. Samo sudionici koji imaju kotizaciju za konferenciju u Rovinju dobit će link na online platformu putem koje će pratiti online dio konferencije.

 

Kotizacije

Cijene kotizacija neće se korigirati. Sudionici koji ne žele pod ovim uvjetima sudjelovati na konferenciji imaju pravo otkaza kotizacije i rezervacije uz puni povrat sredstava.

Rane kotizacije produžavamo do 8. travnja. 

 

Online program

Online program 9. i 10. travnja bit će ispunjen sadržajem kojeg su pripremili CARNET-ovi stručnjaci i radovi koji su bili na čekanju. Svi prvi i drugi autori čije radove uvrstimo u online program s liste čekanja isto će dobiti pravo sudjelovanja u Rovinju kao i radovi koji su već prihvaćeni.

Sudjelovanje na konferenciji samo na online dijelu nije moguće.

 

Program u Rovinju

Program u Rovinju počinje 18. travnja u 10 sati, a završava 19. travnja u 14:30 sati. Svi autori čiji su radovi prihvaćeni bit će uvršteni u dio konferencije koji se održava u Rovinju.

 

Smještaj

Svi sudionici koji su rezervirali smještaj sva tri dana u Rovinju putem Agencije imaju pravo na razmjerni povrat sredstava, ako žele skratiti boravak u smještaju za jedan dan.

Sudionici koji odaberu opciju skraćenja boravka u smještaju će od Agencije dobiti novu potvrdu smještaja. Zbog hotelskih kapaciteta CARNET i Agencija zadržavaju pravo ponuditi alternativni smještaj iste ili niže kategorije uz smanjenje cijene.

Sudionici imaju pravo ne prihvatiti izmjenu smještaja te će im u tom slučaju rezervacija biti poništena i dobit će puni povrat sredstava.

Svi sudionici koji su rezervirali tri ili manje dana, ali zbog promjene konferencijskih dana žele odustati od sudjelovanja, imaju pravo otkaza rezervacije uz puni povrat sredstava.

 

Prijevoz

Svim sudionicima koji žele otkazati organizirani prijevoz Agencija će izvršiti povrat sredstava.

Svim sudionicima koji su rezervirali smještaj sva tri dana u Rovinju ili samo organizirani prijevoz 16. travnja, Agencija će i dalje osigurati navedeni prijevoz.

Svim sudionicima koji skrate boravak u smještaju i/ili trebaju organizirani prijevoz 17. travnja, Agencija će osigurati dodatne linije s polascima iz istih gradova/mjesta kao i 16. travnja. Vremena objavljujemo uskoro.

Povratak iz Rovinja ostaje u predviđenom terminu, u petak 19. travnja nakon 14:30 sati. 

 

Upute za izmjene i otkaze rezervacija

Kako biste izmijenili vašu rezervaciju ili je otkazali molimo vas da u pretincu e-pošte pronađete potvrdu koju ste dobili od Agencije i na nju odgovorite (reply). U e-poruci navedite sve željene izmjene.

Prije slanja provjerite je li u “To” polju navedena ispravna e-adresa cuc@speranza.hr.

 

Potvrde o sudjelovanju

Potvrde o sudjelovanju će se dodjeljivati isključivo sudionicima koji sudjeluju na konferenciji u Rovinju u trajanju od dva dana (16 sati) i dodatnih 8 sati za sudjelovanje dva dana online, ako sudjeluju. Za samo online sudjelovanje neće se izdavati potvrda.

Još jednom zahvaljujemo na razumijevanju.

Programski odbor CUC 2024