preskoči na sadržaj

Natjecanje "Priprema, pozor - sat!"

Ovogodišnju CARNetovu konferenciju pratilo je i natjecanje naziva "Priprema, pozor - sat!". Natjecanje je namijenjeno svim nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, koji izrađuju i primjenjuju digitalne nastavne materijale u nastavi.

Preduvjet za sudjelovanje u natjecanju je da nastavnik ima objavljen digitalni nastavni materijal na Portalu za škole. Zadatak natjecanja je kvalitetno i uspješno primijeniti bilo koji digitalni nastavni materijal s Portala za škole u jednoj nastavnoj jedinici.

Svi sudionici natjecanja "Priprema, pozor - sat!” bili su pozvani na sudjelovanje na događanju Inovativni nastavnici na djelu, koje se održalo u sklopu konferencije, u četvrtak 21. studenoga od 16:00 do 17:30 sati, u dvorani Beethoven Hotela Antunović. 

Oni koji nisu mogli prisustvovati uživo, mogli su se uključiti u sudjelovanje videokonferencijski na nekoliko mjesta u Hrvatskoj, ili pratiti streaming uživo s bilo kojeg računala spojenog na Internet. 

Sve dodatne informacije o natjecanju možete saznati putem e-maila portal@CARNet.hr. Web natjecanja s detaljnim informacijama možete pronaći na CARNetovom Portalu za škole.

*Natjecanje se održava u okviru ODS projekta koji se financira iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).  

preskoči na navigaciju