preskoči na sadržaj

BoF 2 - U četiri oka s CARNetom - Kakve edukacijske usluge su vam potrebne?

Kao ustanova čije su usluge namijenjene obrazovnoj i akademskoj zajednici, CARNet svojim korisnicima nastoji osigurati što veći broj, što kvalitetnije, korisnije i obuhvatnije edukacijske usluge. No zanima nas što naši korisnici misle o edukacijskim uslugama koje CARNet nudi. 
 
Kakva iskustva imate s CARNetovim edukacijskim uslugama? Što radimo dobro, a što bismo mogli bolje? Pomaže li vam ono što CARNet nudi da biste unaprijedili obrazovni proces i sustav? Slažete li se s našim odabirom usluga za obrazovnu zajednicu? Što bi još dobro došlo, a nismo se sjetili ponuditi? 
 
Odgovore na ova pitanja moglo se dobiti sudjelovanjem u BoF diskusiji. Sudionici su imali priliku podijeliti svoja iskustva i prijedloge s CARNetom u četiri oka! 
 
Moderatori: Gordana Jugo i Gordana Benat, CARNet
 
Što je BoF i kako funkcionira?
 
Birds of a Feather (BoF) oblik je konferencijskog događanja koje nudi neformalno okruženje za razgovor o nekoj temi koja je zajednička i interesantna određenom broju sudionika. Za razliku od prezentacija, okruglih stolova ili radionica koji su obično strože strukture, BoF-ovi su prilika za neformalnu raspravu u kojoj svatko može ravnopravno sudjelovati i doprinijeti svojim razmišljanjima, idejama, iskustvima i prijedlozima. Upravo stoga vas pozivamo da se, svojim prijedlozima tema za diskusiju, ravnopravno uključite i u osmišljavanje programa. Radujemo se zajedničkom promišljanju!
preskoči na navigaciju