Otvaranjem poziva za autore započele su pripreme programa 20. CARNET-ove korisničke konferencije – CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: Mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga u Konvencijskom centru Šibenik. Nadamo se vašem doprinosu mreži ideja koju pripremamo za sudionike ove jubilarne konferencije i pozivamo vas da se upoznate s temama i podtemama te prijavite sljedeće vrste radova*:

Svoje nam prijedloge pošaljite popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA, a pogledajte i SAVJETE kako učiniti svoju prijavu što uspješnijom i kvalitetnijom.

Rok za prijavu svih vrsta radova je 30. travnja 2018. godine. Do navedenog datuma moguće su i izmjene prijavljenih radova na adresi https://radovi2018.cuc.carnet.hr/openconf.php, odabirom opcije “Uređivanje prijave“. Nakon toga sustav za prijavu radova se zatvara te slijedi međunarodna recenzija i obavijest o rezultatima, 4. lipnja 2018. godine  

Autori svih vrsta radova ostvaruju pravo na povlaštenu kotizaciju koja iznosi 400 kn.

Zaprimljeni radovi proći će dvije anonimne recenzije. Ista osoba može na konferenciji prijaviti najviše dva rada kao prvi autor.

Službeni jezik konferencije je hrvatski, te će se od autora, čiji radovi budu prihvaćeni, očekivati da prezentiraju svoj znanstveni rad, stručni rad, interaktivno izlaganje, radionicu ili ogledni sat na hrvatskom jeziku.

Predavanja stranih pozvanih predavača bit će održana na engleskom jeziku.

Važni datumi za autore radova:

  • 30. travnja 2018. – rok za prijavu svih vrsta radova (osim za TeachMeet za koji će prijave biti otvorene u listopadu)
  • 4. lipnja 2018. – objava rezultata prve recenzije
  • 2. srpnja 2018. – rok za ispravak radova (ne odnosi se na sve nego samo na autore kojima je rezultat prve recenzije “Rad je uvjetno prihvaćen”)
  • 3. rujna 2018. – objava rezultata druge recenzije
  • 24. rujna 2018. – objava programa konferencije (informacije o početku prijava na konferenciju bit će objavljene uskoro)
  • 29. listopada 2018. – krajnji rok za prijavu autora na konferenciju (prijava autora do navedenog roka preduvjet je za uvrštavanje rada u konačan program konferencije). Napomena: Autori svih vrsta radova ostvaruju pravo na povlaštenu kotizaciju koja iznosi 400 kn.
  • 5. studenoga 2018. – rok za slanje prezentacija autora (autori koji neće koristiti prezentaciju do navedenog roka trebaju poslati obavijest organizatorima na e-adresu cuc@carnet.hr)
  • 21.-23. studenoga 2018. – konferencija; proglašenje najboljeg rada na zatvaranju konferencije (najbolji rad odabire Programski odbor, a u konkurenciju ulaze dvije vrste radova: znanstveni i stručni rad)
  • 20. prosinca 2018. – rok za izdavanje potvrda o doprinosu konferenciji (autori koji do navedenog roka ne dobiju potvrde putem e-adrese koju su ostavili prilikom prijave na konferenciju trebaju poslati upit na e-adresu cuc@carnet.hr).

* Sve one koji svoju ideju i iskustva žele podijeliti u neformalnijem okruženju, pozivamo da prate novosti na mrežnim stranicama konferencije CUC 2018, posebno u rujnu i listopadu, kada će biti otvorene prijave za TeachMeet na zadanu temu.


COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.