Pub kviz*

U okviru konferencije CUC 2018 za sudionike će biti organizirano i posebno natjecanje – pub kviz. Natjecanje će se održati u četvrtak, 22. studenoga 2018. godine, s početkom u 21 sat u noćnom klubu hotela Ivan. Svi sudionici konferencije koji se prijave i za sudjelovanje na kvizu bit će nasumičnim odabirom pridruženi jednoj od 15 četveročlanih natjecateljskih ekipa.

Svi zainteresirani koji u kvizu ne sudjeluju kao natjecatelji, mogu biti dio publike (ako su se prethodno prijavili) i natjecati se izvan konkurencije jer će im također biti omogućen materijal (papir, olovke). Pravila pub kviza dostupna su ovdje.

Tjelesni i zdravstveni odgoj*

Za sudionike CUC 2018 konferencije organiziramo nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja, svakog jutra od 7 do 8 sati, za razbuđivanje i dobro zdravlje. Sudionici koji su se kroz prijavni obrazac prijavili za sat tjelesne i zdravstvene kulture imaju priliku trčati predivnim okolišem pod stručnim vodstvom nastavnika. Grupa se okuplja ispred glavnog ulaza hotela Ivan. Razgibavanje, trčanje i istezanje nakon trčanja uz profesionalne nastavnike prilagođeno je svim skupinama.


* Molimo obratite pozornost da je za tjelesni i zdravstveni odgoj i Pub kviz potrebna prijava kroz registracijski obrazac.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.