Na Speed Date dođi – s novim projektom suradnje pođi

Svrha ovog posebnog događanja je da učitelji i nastavnici – „dejteri“ na brz i jednostavan način predstave svoje ideje projekta primjene digitalne tehnologije u nastavi, steknu nove kontakte te ostvare nove suradnje. Na događanju je moguće sudjelovati u ulozi inicijatora ideje projektne suradnje te u ulozi publike odnosno, potencijalnog partnera na projektu.

Speed date će trajati 60 minuta pa je zbog vremenske ograničenosti, broj inicijatora projektnih ideja ograničen na 8. Prijave inicijatora se ne recenziraju nego se prima prvih 8 prijavljenih.

Prisutna publika bit će raspoređena u 8 manjih grupa, oko svakog inicijatora projekta. Inicijatori projekta imaju zadatak u kratkom vremenu od samo 5 min izložiti prisutnim sudionicima željnim suradnje svoju ideju projekta, zainteresirati prisutnu publiku i među njima pronaći potencijalnog partnera za provedbu projekta. Nakon isteka vremena od 5 min, publika prelazi do drugog inicijatora projekta, te tako redom dok se ne upozna sa svih 8 projektnih ideja. Po isteku vremena za izlaganje projektnih ideja, sva prisutna publika moći će na LinoIt ploči (adresu ćemo objaviti naknadno po završetku prijava za predstavljanje projekta) pronaći opise i ciljeve projekata te kontakt podatke putem kojih svi zainteresirani za potencijalne suradnje mogu ostvariti prve kontakte te dogovoriti ulogu i način daljnje suradnje.

Pozivamo sve zainteresirane inicijatore projekata da:

  • Putem e-pošte na adresu cuc@carnet.hr pošalju iskaz interesa za predstavljanje na Speed date-u do 2. studenoga do 12 sati. Predmet e-pošte treba glasiti: “Iskaz interesa – Speed date”, a da bi prijava bila valjana, poruka treba sadržavati ime i prezime predavača, ustanovu iz koje dolazi te kontakt telefon.
  • Prvih 8 prijavljenih dobit će potvrdu i upute organizatora za konačnu prijavu predstavljanja projektne ideje.

Napomena: prema ovim uputama prijavljuju samo inicijatori projekata. Svi koji žele biti u publici, moći će se prijaviti putem obrasca za prijavu radionica koji će s uputama za prijavu biti poslan sudionicima prijavljenim na konferenciju.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.