Na Speed Date dođi – s novim projektom suradnje pođi

Svrha ovog posebnog događanja je da učitelji i nastavnici – „dejteri“ na brz i jednostavan način predstave svoje ideje projekta primjene digitalne tehnologije u nastavi, steknu nove kontakte te ostvare nove suradnje. Na događanju je moguće sudjelovati u ulozi inicijatora ideje projektne suradnje te u ulozi publike odnosno, potencijalnog partnera na projektu.

Speed date će trajati 60 minuta a održat će se u četvrtak, 22. studenoga od 14:30 do 15:30 sati u dvorani Aula. Zbog vremenske ograničenosti, broj inicijatora projektnih ideja ograničen na 8. Prijave inicijatora se ne recenziraju nego se prima prvih 8 prijavljenih.

Prisutna publika bit će raspoređena u 8 manjih grupa, oko svakog inicijatora projekta. Inicijatori projekta imaju zadatak u kratkom vremenu od samo 5 min izložiti prisutnim sudionicima željnim suradnje svoju ideju projekta, zainteresirati prisutnu publiku i među njima pronaći potencijalnog partnera za provedbu projekta. Nakon isteka vremena od 5 min, publika prelazi do drugog inicijatora projekta, te tako redom dok se ne upozna sa svih 8 projektnih ideja. Po isteku vremena za izlaganje projektnih ideja, sva prisutna publika moći će na LinoIt ploči (adresu ćemo objaviti naknadno po završetku prijava za predstavljanje projekta) pronaći opise i ciljeve projekata te kontakt podatke putem kojih svi zainteresirani za potencijalne suradnje mogu ostvariti prve kontakte te dogovoriti ulogu i način daljnje suradnje.

Pozivamo sve zainteresirane inicijatore projekata da:

  • Putem e-pošte na adresu cuc@carnet.hr pošalju iskaz interesa za predstavljanje na Speed date-u do 2. studenoga do 12 sati. Predmet e-pošte treba glasiti: “Iskaz interesa – Speed date”, a da bi prijava bila valjana, poruka treba sadržavati ime i prezime predavača, ustanovu iz koje dolazi te kontakt telefon.
  • Prvih 8 prijavljenih dobit će potvrdu i upute organizatora za konačnu prijavu predstavljanja projektne ideje.

Napomena: prema ovim uputama prijavljuju samo inicijatori projekata. Svi koji žele biti u publici, moći će se prijaviti putem obrasca za prijavu radionica koji će s uputama za prijavu biti poslan sudionicima prijavljenim na konferenciju.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.