Predstavljamo vam CARNET-ovo nagradno natjecanje namijenjeno svim osnovnim i srednjim školama čiji će predstavnici sudjelovati na ovogodišnjoj CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji. Cilj je natjecanja potaknuti škole na kreativnu primjenu IKT-a u nastavnim aktivnostima.

Pozivaju se sve zainteresirane osnovne i srednje škole da snime video na temu „Zašto naša škola treba osvojiti nagradu“ i napišu scenarij poučavanja za jednu nastavnu aktivnost te se priključe nagradnome natjecanju. Jedna osnovna i jedna srednja škola koje prema ocjenama stručnog Ocjenjivačkog suda prijavi najbolji scenarij i video osvojit će vrijednu nagradu.

Nagradni paket za pobjedničku osnovnu školu sastoji se od:

  1. pametne ploče i softverskog paketa SMART Learning Suite koji uključuje Smart Lab, Smart Response, Smart Amp i 4 trajne aktivacije SMART Notebook
  2. širokokutnog projektora Epson EB-530 i zidnog nosača za projektor EB-530
  3. 6 pametnih kocki i 6 modula za pametne kocke.

Nagradni paket za pobjedničku srednju školu sastoji se od:

  1. dvije pametne ploče SMART Board M680 – interaktivna ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom koja omogućava kolaboraciju učiteljima i učenicima
  2. četiri SMART Kapp 42” interaktivna pametna ploča koja omogućava povezivanje ploče s pametnim telefonom, tabletom i računalom te jednostavno snimanje, spremanje i dijeljenje sadržaja s učenicima.

Nagrade osiguravaju sponzori CARNET-ove korisničke konferencije CUC20: Mreža ideja, u suradnji s agencijom konferencije.

Pozivamo sve osnovne i srednje škole, sudionice ovogodišnjeg CUC-a da se upoznaju s pravilima i kriterijima natjecanja te ispune prijavni obrazac. Sve dodatne informacije moguće je saznati putem e-adrese cuc@carnet.hr.

Prijave na natjecanje počinju u petak, 9. studenoga 2018. godine, a završavaju u petak, 16. studenoga 2018. godine, u ponoć. Više informacija o prijavama potražite na stranicama natjecanja u izborniku na naslovnici CUC weba.

Na ovoj poveznici dostupan je Obrazac za prijavu na natjecanje.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.