U okviru Scientix 3 projekta na ovogodišnjoj CUC konferenciji u otvorenom prostoru na razini -1 održavat će se radionice o primjeni novih tehnologija u svrhu poticanja poduzetničkih vještina koje povezuju umjetničke i tehničke aspekte rada. Radionice na kojima će sudionici moći sudjelovati tijekom sva tri dana konferencije su „Izradi konja – osvoji Troju“, Primjena modernih tehnologija u izradi sapuna i masažnih pločica, 3D printanje i CAD modeliranje 3D binomna matematika.

Ovo je samo jedan dio radionica koje će učenici i učenice Strojarske tehničke škole Fausta Vrančića (Romano Ćosić, Mario Vata, Mateo Miličević, Terra Gulić), Osnovne škole Lovre pl. Matačića (Lara Škaler), Veleučilišta u Karlovcu (Robert Lešković) pod mentorstvom svojih profesorica iz Strojarske tehničke škole Fausta Vrančića Kristinom Škaler i Ružicom Soldo prezentirati i demostrirati posjetiteljima CUC konferencije.

Saznajte više na stranici SCIENTIX zona.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.