Prijave na 20. CARNET-ovu korisničku konferenciju CUC 2018 su ZATVORENE.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Prijava na konferenciju putem online obrasca moguća je samo za jednog sudionika.
  • Postupak prijave mora se završiti u roku od 45 minuta.
  • Svi sudionici koji posjeduju valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu trebaju ga koristiti za pristup prijavnom obrascu.
  • Prijave na radionice i ogledne sate započinju 9. studenoga 2018. u 7:30 sati. Za sudjelovanje na ostalim događanjima nije potrebna prijava.
  • Svi sudionici koji će koristiti hotelski smještaj, moraju to naznačiti u obrascu. Prilikom odabira smještaja u dvokrevetnoj sobi, moraju unijeti ime osobe s kojom će dijeliti sobu.
  • Svi sudionici koji konferenciju pohađaju u okviru programa e-Škole o tome su dobili obavijest putem e-pošte. Oni prijavnom obrascu moraju pristupiti koristeći svoje elektroničke identitete u AAI@EduHr sustavu. Napominjemo da kod pitanja „Sudjelujete li na konferenciji u sklopu programa e-Škole?“ opciju “da” odabiru samo oni sudionici kojima se sudjelovanje na konferenciji financira u okviru programa e-Škole. Ukoliko sudionik dolazi iz škole uključene u program e-Škole, a njegov dolazak se financira iz sredstava škole ili vlastitog izvora, potrebno je odabrati opciju “ne”.

KOTIZACIJE

Procijenjena ekonomska cijena kotizacije iznosi 3.000,00 kn po sudioniku, ali Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET uz pomoć sponzora konferencije svojim sudionicima omogućuje povoljniju kotizaciju.

Cijena kotizacije, za izvršene online prijave, iznosi 800,00 kn. Nakon 5. studenoga prijava će biti moguća samo na konferenciji po cijeni od 1.000,00 kn. Kotizacija uključuje program konferencije, konferencijske materijale i obroke za sva tri dana konferencije te društvena događanja. Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza.

Jednodnevna kotizacija iznosi 400,00 kn, dok će na samoj konferenciji iznositi 500,00 kn. Cijena kotizacije uključuje program konferencije, konferencijske obroke za odabrani dan i konferencijske materijale. Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza.

Autori konferencijskih radova ili radionica ostvaruju pravo na povlaštenu kotizaciju koja iznosi 50% od cijene pune kotizacije.

Prikaz iznosa kotizacija (po osobi) za razne kategorije polaznika

Kotizacija:

Online prijave 25.10.-5.11.2018. 

 Onsite prijave    21.-23.11.2018. 

Svi polaznici

800,00 kn

1.000,00 kn

Autori radova, izlagači, CARNET koordinatori, sistem inženjeri, administratori imenika i resursa, administratori e-Dnevnika, voditelji županijskih stručnih vijeća informatike/računalstva i članovi nevladinih organizacija*

400,00 kn

500,00 kn

Grupe od 5 do 9 članova**

600,00 kn

750,00 kn

Grupe od 10 i više članova**

500,00 kn

600,00 kn

Jednodnevna kotizacija

400,00 kn

500,00 kn

*CARNET koordinatori i sistem inženjeri, administratori imenika i resursa, administratori e-Dnevnika, voditelji županijskih stručnih vijeća informatike/računarstva te članovi nevladinih organizacija imaju pravo na posebnu cijenu kotizacije, nižu 50% (do 5. studenoga 400,00 kn) koju subvencionira CARNET.

*Članovi nevladinih organizacija prije prijave putem online registracijskog obrasca e-poštom na e-adresu cuc@carnet.hr dostavljaju dokaz o članstvu i to potvrdu izdanu od strane organizacije ili poveznicu na službene stranice organizacije na kojoj je vidljivo ime i prezime osobe koja se prijavljuje.

**Grupnom prijavom moguće je ostvariti popust slanjem e-pošte na e-adresu cuc@carnet.hr s popisom sudionika, funkcijama i nazivima ustanova te nakon toga prijavom putem online registracijskog obrasca.

SMJEŠTAJ

Hotel Ivan ****+, Hotel Jure ****+
Adresa: Amadria Park, 22 000 Šibenik.

Cijena po osobi i danu na bazi noćenja s doručkom:

  • jednokrevetna soba: 556 KN
  • dvokrevetna soba: 618 KN (309 KN po osobi)

Osijek       – 330 kn
Zagreb      – 270 kn
Rijeka       – 270 kn
Split          – 170 kn
Dubrovnik – 270 kn

Za više informacija o vremenima i mjestima polazaka i povratka, te ostalim opcijama prijevoza, pogledajte mrežnu stranicu o prijevozu.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.