20. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2018 održat će se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

UZ PODRŠKU:

Pokrovitelji i sponzori

Zlatni sponzori

Srebrni sponzori

Brončani sponzori

Sponzori

Punih 20 godina CARNET-ove korisničke konferencije imaju vrlo uspješnu tradiciju održavanja. Konferencija se razvila iz relativno skromnih početaka 1999. godine u važan događaj koji danas okuplja preko 1000 sudionika iz svih područja primjene IKT-a u obrazovanju.  Tijekom godina, konferencija CUC etablirala se kao mjesto prezentiranja novih dostignuća i trendova u području IKT-a, ali jednako tako i kao mjesto druženja, razmjene kontakata i ideja te uspostave novih partnerstava.

U pozitivnom ozračju u kojem se održava konferencija, sudjelovanje na konferenciji u ulozi sponzora nudi povoljan ambijent i niz mogućnosti predstavljanja širokom krugu CARNET-ovih korisnika i suradnika – profesora i nastavnika u osnovnim i srednjim školama, članovima znanstveno-istraživačke zajednice u Republici Hrvatskoj, CARNET-ovim sistem inženjerima i koordinatorima te specijaliziranim stručnjacima za mreže i IKT gospodarstvenicima. Ujedno se direktnom komunikacijom s korisnicima i ključnim kupcima, kao jednom u nizu prednosti koje omogućava ovakav način suradnje, pruža prilika za oglašavanjem novog proizvoda ili usluge.

Pozivamo vas da svojim sponzorstvom podržite organizaciju 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018.

Za sve dodatne upite i prijedloge vezane uz mogućnosti sponzoriranja i suradnje možete pogledati Sponzorski paket CUC 2018  ili nas kontaktirati na e-adresu cuc-sponzori@carnet.hr.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.