Prijave na radionice i ogledne sate otvaraju se u petak, 9. studenoga u 7:30 sati.

Registrirani sudionici konferencije e-porukom su dobili obavijest o početku prijava i podsjetnikom na njihov kod za pristup online formi za prijavu radionica. Jedan sudionik može prijaviti maksimalno 4 ponuđena sadržaja. Ograničenje se odnosi samo na radionice i ogledne sate u obrascu jer prijave nisu potrebne za prezentacije stručnih radova, znanstvenih radova, interaktivnih izlaganja i svih drugih predavanja u programu. Dozvoljeno vrijeme za ispunjavanje obrasca je 20 minuta. Sve radionice/ogledni sati (do maksimalno 4) koje ste odabrali u tom vremenskom intervalu uspješno će biti prijavljeni.

Čuvajte svoj kod za prijavu radionica jer će se isti koristiti za pristup konferencijskoj anketi i novorazvijenoj aplikaciji za pametne telefone.

Osim radionica i oglednih sati, u obrascu je omogućena prijava za organizirani autobusni prijevoz do grada Šibenika i razgled grada u pratnji turističkog vodiča u srijedu ili četvrtak (polazak u 20:00 h, povratak u 23:00 h).

 

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.