Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

Program konferencije dostupan je na stranici Program konferencije.

Konferencija ove godine donosi nekoliko zanimljivih pozvanih predavanja, od kojih trenutno možemo najaviti uvodno pozvano predavanje doc.dr.sc. Roberta Kopala na temu “Kreativnost 4.0: usprkos i zahvaljujući 4. industrijskoj revoluciji” te predavanje izv.prof.dr.sc. Kristijana Lenca na temu “Što je blockchain i zašto je važan?”

Oba predavanja su zasigurno zanimljiva i našim kolegama sistem inženjerima, koji uz to mogu pratiti prezentacije i radionice označene u programu kao “Tehničke teme”.

Na konferenciji će ukupno biti predstavljena tri znanstvena rada (novi format uveden ove godine), 11 stručnih radova, 16 prezentacija, 17 oglednih sati, 44 radionice i 59 interaktivnih izlaganja. Više informacija potražite u konferencijskom programu klikom na naziv rada.

Na CUC-u smo opet pripremili brojna posebna događanja poput “Speed date-a”, “TeachMeet-a”, okruglog stola i strateškog foruma te brojnih društvenih događanja.

Dodatne informacije o konferenciji, pozvanim predavačima, kotizacijama i smještaju dostupne su na mrežnim stranicama konferencije.

Pratite nas i na Facebooku te na Twitteru pod oznakom #CARNET_CUC.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.