U sklopu projekta e-Škole na 20. CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji – CUC 2018 prezentirat ćemo vam kako izgleda e-Škola.

U četvrtak, 22. studenoga 2018., u dvorani Šibenik 1 moći ćete sudjelovati u redovnom programu konferencije koji će se odvijati u učionicama opremljenih poput onih u pilot-projektu e-Škole, demonstrirajući sve prednosti koje tako opremljene učionice nude.

Uz učionice, očekuje vas i Aula u kojoj će se održati nekoliko prezentacija, okruglih stolova i Speed Date, a na info točkama moći ćete saznati sve o brojnim e-Škole uslugama i družiti se s e-Dnevnik programerima. Samo u četvrtak e-Škole zonu s razine -1 preselit ćemo u CUC e-Školu u dvorani Šibenik 1.

Pozivamo vas da zakoračite u CUC e-Školu i otkrijete zanimljiv postav i program koji smo pripremili za vas. Bilo da ste učenik, učitelj ili ravnatelj doživite osjećaj rada u našoj CUC e-Školi!

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.