20. CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2018 održava se i ove godine pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Ministarstvo već dulji niz godina podupire našu konferenciju, na čemu smo mu zahvalni, ali je ujedno i dokaz postojane kvalitete organizacije i programa koji konferencija nudi svojim sudionicima. Napori CARNET-a da svaku novu konferenciju učini što boljom rezultat su cjelogodišnjeg napora cijelog tima ljudi u CARNET-u i naših partnera, pokrovitelja i sponzora.

Konferencija je ujedno i platforma za razmjenu informacija, znanja i iskustava te razvoj suradnje osoba koje imaju doticaj s IKT-om, prvenstveno internetom, te s njim povezanim naprednim oblicima korištenja, primarno u edukaciji, koristeći moderne pedagoške pristupe. Kao takva, nudi priliku i predstavnicima ministarstva da uspostavljaju direktan kontakt s CARNET-ovim korisnicima i suradnicima, uključujući profesore i nastavnike u osnovnim i srednjim školama te članovima znanstveno-istraživačke zajednice.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.