Ovogodišnja CARNET-ova konferencija za korisnike održat će se od 4. do 6. studenoga 2020. godine u cijelosti u online formatu.

Budući da CUC posljednjih godina redovito okuplja više od tisuću sudionika, održavanje konferencije u zatvorenom prostoru ove godine neće biti moguće. Za nas u CARNET-u su naši korisnici i njihovo zdravlje na prvome mjestu, tako da uvažavajući sve epidemiološke preporuke, organiziranje konferencije u formatu na koji smo svi do sada bili navikli na žalost nije moguće.

Stoga ovogodišnju konferenciju prebacujemo u online format gdje ćemo korisnicima ponuditi gotovo identično iskustvo  sudjelovanja na konferenciji na koje su i do sada bili navikli. Korisnici će tijekom tri dana konferencije moći birati između nekoliko programskih cjelina koje će se odvijati paralelno, moći će sudjelovati na radionicama, postavljati pitanja autorima i međusobno ih komentirati, pratiti rad panel diskusija na različite teme te na kraju dobiti i potvrde o sudjelovanju. Virtualno će moći posjetiti i izložbeni prostor konferencijskih sponzora te sudjelovati u nagradnim igrama i ostalim događanjima.

Za sudjelovanje na konferenciji bit će potrebna prethodna registracija koja će početi u listopadu, a samo registrirani sudionici moći će pristupiti konferencijskom sustavu i prijavljivati se na radionice u okviru konferencije. Kotizacija za online sudjelovanje se ne naplaćuje.

Više informacija i detaljnije upute organizatori će objaviti uskoro.

Gledamo se online, vaš CUC tim!