PUB kviz*

U okviru konferencije CUC 2019 za sudionike će biti organizirano i posebno natjecanje – pub kviz. Natjecanje će se održati u četvrtak, 7. studenoga 2019. godine, s početkom u 21 sat u noćnom klubu hotela Ivan. Svi sudionici konferencije koji se prijave za sudjelovanje na kvizu bit će nasumičnim odabirom pridruženi jednoj od 15 četveročlanih natjecateljskih ekipa.

Vaše znanje ove godine testira autorica i voditeljica kviza Morana Zibar. Kviz se sastoji od dva kruga s po 20 pitanja (bez negativnih bodova), pauzom između dva kruga i velikim finalom za dvije ekipe s najviše bodova.

Svi zainteresirani koji u kvizu ne sudjeluju kao natjecatelji, mogu biti dio publike (ako su se prethodno prijavili) i natjecati se izvan konkurencije jer će im također biti omogućen materijal (papir, olovke).

Tjelesni i zdravstveni odgoj*

Za sudionike CUC 2019 konferencije organiziramo nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja, svakog jutra od 7 do 8 sati, za razbuđivanje i dobro zdravlje. Sudionici koji su se kroz prijavni obrazac prijavili za sat tjelesne i zdravstvene kulture imaju priliku trčati predivnim okolišem pod stručnim vodstvom nastavnika. Grupa se okuplja ispred glavnog ulaza hotela Ivan. Razgibavanje, trčanje i istezanje nakon trčanja uz profesionalne nastavnike prilagođeno je svim skupinama.