Nagradni paket za osnovnu školu

Pametna ploča i širokokutni projektor, tj. komplet Pametnica, omogućuju načine rada u učionici zahvaljujući kojima nastava postaje zabavnija i interesantnija. Ovakav oblik nastave pozitivno utječe na motivaciju učenika i razvoj digitalnih vještina.

Uz pametnu ploču dolazi i softver SMART Notebook koji svojom jednostavnošću i širokom primjenjivošću omogućuje kreiranje interaktivnih sadržaja čime se učenici potiču na aktivno sudjelovanje na nastavi.

Pametne kocke omogućuju:

  • dinamičko sjedenje (jedinstveni je oblik kocke ergonomski dizajniran za uspravno sjedenje)
  • analogno učenje (putem analognih aktivnosti koje na različite načine potiču djecu na aktivno sudjelovanje u igri i učenju doprinoseći razvoju motoričkih i logičkih sposobnosti i vještina kod učenika)
  • digitalno učenje (mogućnost povezivanja iMO-LEARNA s online softverom bežičnim senzorima pokreta čime se omogućuje interaktivno učenje).

Istražite što se sve može s pametnim kockama:

 

Nagradni paket za srednju školu

SMART kapp pametna ploča omogućuje povezivanje ploče s pametnim telefonima, tabletima i računalima te jednostavno snimanje, spremanje i dijeljenje sadržaja. Po njima se može pisati klasičnim (piši-briši) markerom, dok se bilješke mogu spremiti u .pdf ili .jpg formatu.

SMART kapp 42″ veličinom je i oblikom prilagođen sobama za sastanke i manjim predavaonicama. Idealna je zamjena za klasični flip chart, a moguće g je monitrati na zid ili pokretno postolje. U kompletu dolaze tri markera i brisač.

SMART Board M680 serija dual touch interaktivnih ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom, omogućavaju potpunu kolaboraciju učiteljima/nastavnicima i učenicima. Omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno, bilo da je riječ o pisanju i brisanju sadržaja ili jednostavnom i intuitivnim rotiranju, povećavanju, smanjivanju i manipuliranju objektima s kojima korisnici rade po interaktivnoj površini ploče.

Video o radu na ovom smartboardu možete pogledati ovdje.

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

EU strukturni fondovi
Učinkoviti Ljudski Potencijali
Operativni program: konkurentnost i kohezija
CARNet

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNET-a.