Teme za sistemce novi je naziv programske cjeline pod kojom će se ove godine naći posebna predavanja i radionice namijenjene, za nas vrlo važnoj zajednici sistem inženjera ustanova članica CARNeta i ostalih tehničkih osoba kojima je poigravanje s poslužiteljima u srcu.

Teme za sistemce zajednički će pripremiti CARNetovi stručnjaci, djelatnici ustanova članica i vanjski suradnici CARNeta, s ciljem izrade zanimljivih tema koje bi obuhvatile sve aspekte informatičkih poslova u našim ustanovama.

Kao programski nasljednik sys.treka koji je dugi niz godina predstavljao ključni dio korisničke konferencije CUC za sve sistem inženjere ustanova članica CARNeta, vjerujemo za će Teme za sistemce postati prepoznate kao kvalitetna cjelina programa konferencije te mjesto razmjene znanja, mišljenja, najboljih praksi ali i druženja naše sistemske zajednice.

Vidimo se na CUC-u!

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.