CARNetova korisnička konferencija – CUC održava se neprekidno od 1999. godine. Tijekom godina, konferencija CUC etablirala se kao mjesto prezentiranja novih dostignuća i trendova u području IKT-a, ali jednako tako i kao mjesto druženja, razmjene kontakata i ideja te uspostave novih partnerstava.

Sudjelovanje na konferenciji u ulozi sponzora nudi niz mogućnosti predstavljanja širokom krugu CARNetovih korisnika i suradnika – profesora i nastavnika u osnovnim i srednjim školama, članovima znanstveno-istraživačke zajednice u Republici Hrvatskoj, CARNetovim sistem inženjerima i koordinatorima te specijaliziranim stručnjacima za mreže i IKT gospodarstvenicima. Ujedno se direktnom komunikacijom s korisnicima i ključnim kupcima, kao jednom u nizu prednosti koje omogućava ovakav način suradnje, pruža prilika za oglašavanjem novog proizvoda ili usluge.

Pozivamo vas da svojim sponzorstvom podržite organizaciju 19. CARNetove korisničke konferencije CUC 2017.

Za sve dodatne upite i prijedloge vezane uz mogućnosti sponzoriranja i suradnje molimo vas da pogledate Sponzorski paket CUC 2017 ili nas slobodno kontaktirate na adresu cuc-sponzori@CARNet.hr.

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.