Ponuda smještaja u Dubrovniku za vrijeme trajanja CUC-a.

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel****+
Adresa: Iva Dulčića 34, 20 000 Dubrovnik.

Jedan od najboljih dubrovačkih hotela i nositelj prestižne nagrade “World Travel Award” kao vodeći hotel u Hrvatskoj u 2013. godini te kao vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj u 2014. godini, na čuveno lijepom poluotoku Babin kuk nudi najvišu razinu usluga i sadržaja za one koji žele uživati u prvoklasnoj kvaliteti. Potpuno obnovljen i ultramoderan, s luksuznim prostranim sobama uključujući i Predsjednički suite, hotel pruža top wellness&spa usluge te opuštanje na vanjskom i unutarnjem bazenu. S bar terase zadivljuje pogled na Elafitske otoke. Gastro ponuda ne ostavlja ravnodušnima ni najrafiniranije gurmane.

Cijena po osobi i danu na bazi noćenja s doručkom:

  • jednokrevetna soba:    525 KN
  • dvokrevetna soba:        600 KN (300 KN po osobi)

Ragusa SPA poseban je, opušteni wellness svijet na gotovo 1000 m2 u Valamar Lacroma Dubrovnik hotelu. Sav uronjen u tople boje zemlje i mirise oleandra i hibiskusa pruža raskošne masaže i spa tretmane s esencijama Mediterana. Poznati su Ragusa Spa tretmani za pomlađivanje i uljepšavanje, aromatične saune i kupelji te zone opuštanja u vodenim krevetima. Ragusa Spa jedinstven je u Dubrovniku po Afrodita Spa zoni za žene te tretmanima za parove. Ragusa Spa raspolaže unutarnjim i vanjskim bazenom, fitness i aerobic studiom te VIP uslugom u Executive Spa zoni posebne privatnosti

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.