Podsjećamo sve zainteresirane nastavnike da rok za prijavu na natjecanje “Pravi kaLibar za znanje” traje još deset dana do petka, 22. rujna 2017. godine. Nastavnike koji izrade najbolje digitalne nastavne materijale u CARNetovom alatu Libar očekuju vrijedne nagrade.

Kako bi se prijavili na natjecanje, nastavnici trebaju izraditi digitalne nastavne materijale u CARNetovom alatu Libar na temu “Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije”. Cilj je digitalnih nastavnih materijala koje će izrađivati nastavnici poticanje razvoja kompetencija učenika iz pojedinog nastavnog predmeta kojeg nastavnici izaberu i digitalnih kompetencija učenika.

 

U tri se koraka možete uključiti u natjecanje:

Stručni će Ocjenjivački sud pregledati sve prijave i odlučiti o najboljima u razdoblju od 2. do 20 listopada 2017. godine, a autorima digitalnih nastavnih materijala koji osvoje jedno od prva tri mjesta nagrade će biti dodijeljena u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC 2017 koja se ove godine održava u Dubrovniku od 8. do 10. studenoga 2017. godine.

Za sve koji traže dodatne dokumente, online sadržaje, video upute i inspiraciju u izradi digitalnih nastavnih materijala u Libru pozivamo da posjete naš Obrazovni kutak gdje također, mogu pročitati i intervjue prošlogodišnjih pobjednica.

Svi detalji o natjecanju, pravila sudjelovanja i kriteriji ocjenjivanja mogu se saznati na službenim stranicama natjecanja http://www.skole.hr/natjecanje-libar/2017.

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.