10 godina Portala za škole

Prigodnom prezentacijom i proslavom na CUC-u obilježavamo jubilarnih 10 godina postojanja Portala za škole. U četvrtak, 9. studenoga 2017. godine, u hotelu Lacroma u dvorani Nocturno u 9 sati i 30 minuta održat će se prezentacija o deset godina Portala za škole. Za cijelo vrijeme trajanja CUC-a sudionicima će ispred foto kutka biti dostupni natpisi #skolehr i #portalzaskole. Svi zainteresirani moći će se fotografirati i podijeliti fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama. U petak, 10. studenoga, od 10 do 11 sati na štandu e-Škole u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik sudionike očekuje proslava 10 godina Portala za škole. Saznajte više i zaigrajte se s nama!

Tjelesni i zdravstveni odgoj*

Za sudionike CUC 2017 konferencije organiziramo nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja, svakog jutra od 7 do 8 sati, za razbuđivanje i dobro zdravlje. Sudionici koji su kroz prijavni obrazac prijavili za sat tjelesne i zdravstvene kulture imaju priliku trčati predivnim okolišem pod stručnim vodstvom nastavnika. Grupa se okuplja ispred glavnog ulaza hotela Valamar Lacroma. Razgibavanje, trčanje i istezanje nakon trčanja uz profesionalnog nastavnika prilagođeno je svim skupinama.

Blic test*

U okviru konferencije CUC 2017 za sudionike organiziramo i posebno natjecanje – Blic test u formatu winebar kviza. Natjecanje će se održati u četvrtak 9. studenoga 2017. godine s početkom u 21 sat. Svi prijavljeni ispitanici bit će nasumičnim odabirom pridruženi jednoj od 20 četveročlanih ekipa.

Svi zainteresirani koji u kvizu ne sudjeluju u ulozi ispitanika, mogu biti dio publike (ako su se prethodno prijavili) i natjecati se izvan konkurencije jer će im također biti omogućen materijal (papir, olovke). Pravila blic testa pogledajte ovdje. Blic test se održava u Nocturno Wine & Cocktail Baru hotela Valamar Lacroma.

Znanstveno popularno predavanje

U četvrtak, 9. studenoga u 20 sati i 30 minuta, pridružite nam se u dvorani Elafiti 4 na znanstveno popularnom predavanju našeg uglednog astronoma i učitelja gospodina Korada Korlevića na temu “Upravljanje kreativnošću”.

Sportski kutak

Organiziramo gledanje utakmice Hrvatska – Grčka. Okupljanje počinje u četvrtak, 9. studenoga u 20 sati i 30 minuta u dvorani Elafiti 1.


* Molimo obratite pozornost da je za tjelesni i zdravstveni odgoj i blic test potrebna prijava koja je omogućena kroz registracijski obrazac prilikom odabira radionica.

COPYRIGHT © 2017 CARNet. SVA PRAVA PRIDRŽANA.

 

Izradu ove mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.