Treći i završni dan CUC-a

18. CARNetova korisnička konferencija CUC 2016, pod nazivom „Programirajmo svoju budućnost“, ulazi u svoj treći i završni dan održavanja.

Treći dan konferencije u dva jutarnja termina donosi 11 radionica, 12 interaktivnih izlaganja i 4 prezentacije radova. Istovremeno se održavaju i zanimljiva sys.trek predavanja u hotelu Eden.

Tijekom cijelog dana održavaju se i radionice za sudionike konferencije povezane s pilot projektom e-Škole. e-Škole STEM nastavnici tako mogu pratiti radionice pod nazivom Okvir za digitalne kompetencije i Zajednica praktičara, a e-Škole ravnatelji radionicu Strateško planiranje i upravljanje za digitalno zrele škole.

Na svečanom zatvaranju konferencije očekuje nas i panel diskusija na temu “Programirajmo svoju budućnost – kako će izgledati učenici, nastavnici, škola i učenje u budućnosti?” u kojoj sudjeluju Korado Korlević iz Astronomskog društva Višnjan, Tena Šojer iz tvrtke DECODE i Saša Mladenović s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Panel moderira Branka Vuk iz CARNeta.

Konferencija završava dodjelom nekoliko vrijednih konferencijskih nagrada – za najbolji rad, najrevnijeg sudionika (Velika matura), Pohvalu nastavničkog vijeća (za ispunjavanje ankete) te dobitnike nagradnog natječaja Pravi Kalibar za znanje, gdje smo ocjenjivali najbolji izrađeni digitalni nastavni materijal koji su izradili sami nastavnici.

Izravan prijenos predavanja bit će dostupan na CARNetovom multimedijalnom servisu Meduza na adresi https://meduza.carnet.hr/. Pozivamo vas da i dalje pozorno pratite službene stranice konferencije budući da se tamo nalaze i brojne informacije o odjavama iz hotela i organiziranom prijevozu sudionika. Osim na službenim stranicama konferencije, korisne informacije potražite i na Facebook stranici konferencije te na Twitteru pod oznakom #CARNetCUC.