Počeo CUC 2016

Danas, 9. studenoga 2016. godine u hotelima Lone i Eden u Rovinju počinje 18. CARNetova korisnička konferencija CUC 2016. Pod naslovom “Programirajmo svoju budućnost”, program kroz tri dana održavanja konferencije za skoro 1000 prijavljenih sudionika donosi dva pozvana predavanja, više od 30 radionica, 70 interaktivnih prezentacija, brojne radove i demonstracije te predstavljanja CARNeta, njegovih partnera i sponzora.

Konferencija počinje u 9:30 sati prezentacijom projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” i primjerima dobre prakse vezanim uz projekt. Paralelno se održavaju i četiri radionice, serija interaktivnih izlaganja i sys.trek predavanja u hotelu Eden.

Tijekom dana preporučujemo i pet izvrsnih i raznolikih sesija interaktivnih izlaganja, dvije sesije radova među kojima su i oni koji konkuriraju za najbolji rad konferencije te radionicu naših Norveških kolega “iLike, a Tool to Influence and Measure”.

Na svečanom otvaranju konferencije u 17 sati pratite i prvo pozvano predavanje konferencije na temu “Technology challenges for 21st century education” g. Bradley Tippa iz Microsoftovog World Wide Education Industry Group.

Izravan prijenos predavanja sva tri dana konferencije bit će dostupan na adresi https://meduza.carnet.hr/.

Pozivamo vas da pozorno pratite službene stranice konferencije budući da se tamo nalaze i brojne informacije o popratnim konferencijskim sadržajima, anketi i društvenim aktivnostima koje smo ove godine pripremili za sudionike konferencije.

Osim na službenim stranicama konferencije, korisne informacije potražite i na Facebook stranici konferencije te na Twitteru pod oznakom #CARNetCUC.